Hogy lehet ennek a borzalmas időnek örülni, amikor áradnak a folyók a rengeteg eső miatt, a veteményes mind elrohad, gyakorlatilag semmi napsütés nincs tavasszal és borzalmasan hideg van májushoz képest?
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 16:54
21/27 anonim válasza:
Én örülök hogy legalább ilyenkor kultúráltan felöltöznek az emberek. A sok útszéli stílusútól már hányok mikor jó idő van.
22/27 anonim válasza:
Nekem a rózsám egy kicsit már megsínylette, barnul a virág széle.
23/27 anonim válasza:
#16:
Ahogy sokan azt hiszik, hogy ha kiírnak egy eső miatt rinyálós kérdést, akkor biztos el fog állni. 😄
24/27 anonim válasza:
Ez a kérdés volt már ma is egyszer, meg tegnap is.
25/27 anonim válasza:
Remélem hamar jön már a 30 fok és napsütés.
26/27 anonim válasza:
#25 én is nagyon remélem már. Aki meg csak ezt a 10-15 fokos hideg esős időt szereti, az költözzön Norvégiába.
27/27 anonim válasza:
Lol 18fok volt ma is 😅 En birom, remelem sose all el ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!