Aki szereti az állatokat, nem lehet pszichopata, igaz?
Hát én pl szeretem az állatokat, és ha választani kellene előbb mentenék meg egy kutyát a tűzből, mint egy embert.
Nem érdekel, hogy jaj, ember, amikor egy kutya ezerszer több szeretetet ad, és nem döf hátba, mint egy másik fajtársam.
Nem pszichopata vagyok, a számomra fontos egyénekkel szimpatizálok, érdeklődök, etc., az idegeneket viszont nagyon magasról letojom.
Hát, Hitlernek is volt kutyája, úgyhogy jó ember nem lesz egy állattól senki.
Az együttérzés valóban hiányzik egy pszichopatából. Viszont attól, hogy látod, hogy valakinek van egy kutyája, akiről gondoskodik, még nem biztos, hogy ténylegesen szereti is. Sokan tartanak állatokat úgy, hogy élvezik, hogy irányíthatják őket, vagy kb. “kiegészítőként” hordják őket, mint egy szép táskát, esetleg hasznosítják a képességeiket (pl. vadászkutya…), de egyébként alsóbb rendűnek gondolják őket, vagy mondjuk mások előtt szépen bánnak velük, mert tudják, hogy a legtöbb ember elítéli az állatkínzást. (Sokan még a gyerekeikkel is így bánnak, kívülről nézve mintacsalád, mintaszülő, otthon meg bántalmazzák a gyereket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!