Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem jött össze az...

Miért nem jött össze az életemben egy rendes kapcsolat sem?

Figyelt kérdés
Gyereknek sem volt egy barátom sem, illetve gyereknek sem voltam szerelmes. Nővel is csak 20-as éveimben voltam, de azok is 40-50 közötti nők voltak, akikkel szex volt csak.

2023. máj. 15. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Ebből a leírásból egyertelműen belláttam a múltadban és látom, hogy pontosan 1996.5.30án rontottad el az egészet.
2023. máj. 15. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. máj. 15. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyugi én se állok jobban pedig annyira ronda se vagyok, meg kretén se. Beilleszkedni se nagyon tudtam társaságokba soha, mostmár nem is próbálkozok és a párkapcsolat keresést is feladtam. Persze lehet mondani, hogy jajj majd megtalálod, meg, főleg x év tapasztalata alapján ha eddig nem kellettem senkinek csak érdekből, mert olyan meg azért volt csak ezek utólag derültek ki persze... szóval mostanra már nem is reménykedem, elfogadtam és még jobb is a közérzetem mert nem kergetek hiábavaló ábrándokat. Szóval nemtudom mennyire komolya a kérdésed mert erre azokból amit leírtál nincs ember aki tudna válaszolni, de javasolom azt semmiképp ne csináld amit én, ahová én eljutottam mert ez zsákutca. Ha csak nincs egy nő aki direkt az ilyen pasikra hajt, hogy majd ő felkarolja és rendbeteszi (létező elmelállapot amúgy) akkor reménytelen.

Ja meg elmondom kinek kellenék társkeresős tapasztalatok alapján, a (ez most bunkó lesz tudom de ez van) a lekotolott 45-50 éves elvált asszonyoknak... hát köszi, idősebb nővel nem kezdek, nem is tartunk ott az életünkben meg sok más miatt sem.

2023. máj. 15. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:

én pl. nagyon magamnak való vagyok, nagyobb társaságban nagyon nehezen engedek fel, utálok középpontban lenni.

Ráadásul sok olyan dolog van aminél észrevettem, pl. szórakozás hobbi, zene...hogy itt ebben a sz**aros kis országban kevesen szeretik, külföldön pedig millióan...

2023. máj. 15. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is normális vagyok, jók azok a 40-50 éves nők szexre
2023. máj. 15. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Azok a 40-50 éves nők mit kapnak tőled, hogy jó nekik a csak szex? Gyengédséget, kielégítést? Mi az, amitől te (a te tested) számukra a legjobb opció? Negyvenes nőként kérdezem.
2023. máj. 17. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
valami hasonlón gondolkoztam mint a 6os, de inkább annyit mondanék amíg azok a nők is tisztába vannak vele és jó nekik , hogy csak arról van szó addig nincs gond azzal, hogy összejársz velük. Mondjuk nekem az sem pálya de az legyen az én bajom. Akkor van a baj, ha mondjuk bármivel hülyíted őket és úgy sexelnek veled további dolgok reményében. Én pont ezért nem kezdtem soha se gyerekes anyukával se hasonlóval. Én senkit nem hülyítek meg engem se akarjon senki átverni. Na ezért tartok ott ahol :) de mint mondtam ez már legyen az én bajom.
2023. máj. 17. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem voltak hülyítve, ők is csak szexelni akartak
2023. máj. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!