Hogy lehet az hogy lejárt személyivel felvesznek dolgozni állami céghez, bankban simán ügyintézek, ügyvédnél sem, jogásznál hagyatéki dolgokhoz se kötnek bele, de a nyikhaj postás ügyintezo fiú meg nem adja nekem ki a hivatalos leveleim?
Figyelt kérdés
Nem tudom már hány polgármesteri hivatali, meg bírósági, meg csupa hivatalos levelem áll a postán es megy vissza hogy nem tudom átvenni a postásfiú miatt.
Ez most normális?
Korábban anyával vetettem fel de ő meg minden levelem felbontja pedig nem tartozna rá. De anyának meg kiadja a postásfiú a leveleim pedig más a lakcímünk is.
2023. máj. 11. 09:52
11/12 anonim válasza:
B+ ne a postással foglalkozzál már hanem intézd el azt a nyomorult új személyit akár holnap, BÁRMELYIK okmányirodában. Alig tudom elhinni hogy ez nem trollsztori...
12/12 anonim válasza:
Úgy, hogy a többi hereverő balf... nem végezte el a munkáját normálisan. Rendes ügyvéd bizony nem fog ügyet intézni olyannak, akinek nem érvényes a személyije.... Kókler Józsi igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!