Hogyan dolgoztad fel egy szeretted, hozzátartozód vagy társad halálát, és meddig tartott?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 09:14
1/5 anonim válasza:
Apám halála után másfél hónapig volt iszonyatosan rossz kedvem, kb minden nap többször is sírtam, alig bírtam enni, nem volt kedvem semmihez. Utána kicsit kezdett könnyebb lenni, de igazából soha nem múlik el ez az üres érzés, hogy ő már nincs köztünk. Nagymamám nemrég halt meg, nála két hét volt az igazán rossz időszak, most már kicsit könnyebb, ahogy múlik az idő. Próbálom a gondolataimat mindig más irányba terelni.
2/5 anonim válasza:
Borzasztó volt a szüleim elvesztése, nagyon fájt a barátok, hozzátartozók halála, de a férjem elvesztése mindennél rosszabb volt. Csak az idő volt az, ami segített. Idén volt öt éve, hogy elment. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, de most már tudom nélküle folytatni az életemet.
3/5 anonim válasza:
Igazából egyszerre azonnal és soha sem. Fura volt. A nagypapám alkoholista volt, gyerekként részegen molesztált, de ugyanakkor gyerek voltam, és még nem értettem mi történik.
Amikor meghalt, épp csak kistini voltam, és egyrészt felszabadító volt, másrészt meg végtelen üresség. Pár évre rá viszont jött a düh, hogy az előtt halt meg, hogy mint felnőtt ember kérdőre vonhattam volna. Van bennem egy csomó tehetetlen düh, kérdés, amit igazából nem tudok hova tenni.
4/5 anonim válasza:
Pápán halálát máig nem sikerült teljesen feldolgozni és más szeretem nem is fog soha pedig már másfél éve hogy elment
5/5 anonim válasza:
Nem volt ilyenre szükség, másnap már olyan volt, mintha sosem létezett volna, csak elképzeltem volna (pedig együtt éltünk (nagyszülők))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!