Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyek a legrondább női nevek...

Melyek a legrondább női nevek és becenevek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 8. 20:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
95%

Mivel elég szubjektív, hogy kinek milyen nevek tetszenek, ezért nem is értem a sok lepontozást. Az egyik keresztnevem elhangzott a válaszokban, mégsem vettem magamra, nem kell mindent személyes támadásnak venni.

Hogy a lényegre térjek, az ilyen újkeletű handabanda gyökér nevekkel most inkább nem foglalkozom, inkább az egyébként teljesen rendben lévő, ám nekem nem tetsző női neveket fogom felsorolni.

- Antónia: túl kemény, férfias hangzású, a becézései pedig csapnivalóak (Tóni, Toni, Toncsi, és a személyes kedvencem, Anti). Zsigerből gyűlölöm, sosem tudtam vele azonosulni, kiráz a hideg tőle. De kedves szüléimnek anno valamiért felkeltette az érdeklődését, így nem változtatom meg.

- Rita: szintén túl kemény a hangzása számomra, viszolygok tőle.

- Napsugár, Dió, Eperke, Málna, Ajándék: nevetséges, komolyanvehetetlen nevek, nettó kib_szás a viselőjével szemben.

- Anna, Hanna, Panna: elcsépelt, unalmas nevek.

2023. jún. 18. 01:53
 92/101 anonim ***** válasza:
100%
"Mivel elég szubjektív, hogy kinek milyen nevek tetszenek..." tökéletesen egyetértek az előző hozzászólással. Annyival kiegészíteném, ha valakinek a vezetékneve alapján Dió a beceneve, azt én nagyon kedves névnek találom. De keresztnévnek nem adnám én sem. Nekem a Sára és a Sarolta az a két név, ami nagyon nem tetszik. Egyébként ahogyan az ember változik az életkorral, úgy változik az ízlése is, így lesznek nevek, amiket idővel megszeret, vagy legalábbis jobban elfogad, és lesznek, amiket egyszerre csak elkezd már nem szeretni. Sokat számít ebben az is, hogy kit ismerünk, aki az adott néven él, és hogy neki milyen a személyisége. A választott keresztnevet mindenképpen érdemes egyeztetni a vezetéknévvel is, mert van úgy, hogy egy keresztnév szép, azaz nekünk tetsző, de a vezetéknévvel egyáltalán nem hangzik jól.
2023. jún. 18. 07:35
 93/101 anonim ***** válasza:
90%
92# nekem a Sarolta az egyik kedvenc női nevem, a Sárát viszont én szem kedvelem.. tényleg szubjektív.
2023. jún. 18. 07:40
 94/101 anonim ***** válasza:
100%

#92 Nekem tetszik az Antónia. Romantikus, különleges, picit régies. A becézései mondjuk tényleg gázak, én Tinának becézném vagy Tiának. Vagy Ani.

Nekem ilyen teljesen átlagos nevek közül a Réka nem tetszik.

2023. jún. 18. 08:04
 95/101 anonim ***** válasza:
100%

91.-nek írom:

Antónia -szerintem ez gyönyörű név,és kemény, de nőies. Egy nagyon határozott női név. Szerintem szép a dallama. :):) A Toncsi becézés hallatán én is falra mászok amúgy. :):) De az Ani, Nia, Nius tetszenek. :):) Csak ezek nem mindenkinek jutnakn eszébe elsőre; és amire észbekapnak, a gyereket már mindenki Toncsizza, ők is. :S :) Egyébként az Antónia név az menő. :):)

2023. jún. 18. 13:52
 96/101 anonim ***** válasza:
92%
Van egy új kollégánk, egy kb 20 év körüli lány és amikor bemutatkozott, hogy Irénnek hívják, azt se tudtunk hova nézzünk, láttam mindenkin, hogy mindjárt elröhögik magukat. Szerintem ez egy nagyon ronda név egy fiatalnak, ez inkább "nyugdíjas" név.
2023. jún. 18. 18:48
 97/101 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én meg akkor tudom nehezen megállni, hogy kinevessem a név viselőjét, amikor valami újkeletű borzalom a neve, amit a szülők adnak a különlegesség iránti vágyukban a gyermeküknek, nem véve róla tudomást, hogy manapság már annyi a különösen hangzó név, hogy már az a különleges, ha valakinek hagyományos neve van.

A normális női nevek közül a Györgyit tartom a legrondábbnak, becenevek közül meg a Csöre a legcsúfabb.

2023. júl. 22. 13:14
 98/101 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezzel én is ugyanígy vagyok, a Györgyi név hallatán szinte kiráz a hideg :D

2023. júl. 22. 16:33
 99/101 anonim ***** válasza:
100%
97.-nek: Csöre az minek lehet a becézése ?
2023. júl. 22. 20:03
 100/101 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, az Erzsébetnek. De nem biztos.
2023. júl. 22. 20:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!