Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a jelentése ennek -❤️- a...

Mi a jelentése ennek -❤️- a szívnek a kötőjelekkel? Sehol nem találom google-ban.

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 13:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nyugi mar, nem kell itt pazarolnod az idod. Meg mindig nem ez a kerdes😂😂
2023. máj. 7. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

"Semmi eletetek nincs😂😂😂"

Neked se lehet sok. Ezzel a megnyílvánulással ismét engem igazoltál, miszerint mennyire sötét is vagy. Ahelyett hogy elgondolkodnál, csak kiröhögöd az embert, mintha te tökéletes lennél a kis béna életeddel. Próbáltak neked segíteni mások is a kérdéseddel kapcsolatban, de te ehelyett csak pattogsz tovább, és szidod az embereket.

2023. máj. 7. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem értem, mit akart a másik közölni, mindig megkérem, hogy magyarázza meg/ pontosítson/ ismételje meg. A beszélgetőpartnerem pedig mindig kézségesen eleget is tesz ennek. Ajánlom, hogy alkalmazd te is ezt a végtelenül bonyolult technikát. Ha a másik fél nem hajlandó eleget tenni a kérésednek, akkor igazából nem is akart beszélgetni veled- vagy nem eléggé. Mivel ez egy olyan jel ami az interneten nincs fenn, így esélyes hogy számára egyedi jelentéssel bír, tehát kénytelen vagy rákérdezni mire gondolt.
2023. máj. 7. 14:03
 14/20 A kérdező kommentje:

Az exem kuldte,miutan bocsanatot kertem tole. O nem magyar en pedig felig vagyok magyar.

Ezt kuldte,viszont meg nem szerettem volna rakerdezni, idot szeretnek magunknak hagyni... Ovatosan kommunikalni.

En pozitiv jelnek vettem, mert itana irta,hogy jo ejszakat egy szivecskevel.

Csak szerettem volna tudni, mi is van emogott hogy nem egy sima szivet kuldott,mit erthetett ez alatt... ezert irtam ki a kerdest.

Majd ha eljon az ido kommunikalni,ha eljon,akkor megkerdezem majd...elobb szerettem volna magam utanajarni

2023. máj. 7. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Az is jó magyar mentalitás, hogy valaki ír, vagy jelet küld neked, de nem őt kérdezed meg, mire gondolt, hanem megvárod Gizike néni 120. kommentjét a gyakorin, mert ő biztosan tudni fogja.
2023. máj. 7. 14:15
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Ezt nem csak a magyarok csinálják, hidd el. 2000-as években gyártott angol "csajos filmek" visszatérő eleme, ahogy a barátnők egymás szavába vágva vitatják, hogy egyikük szerelmének legújabb megnyilvánulása vajon mit jelent, ahelyett, hogy megkérdeznék szerencsétlen srácot. De a fiúk is csinálják ezt természetesen. Sok tipikus magyar hülyeség van, de ez pont nem az kivételesen.
2023. máj. 7. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán kettéhasított szívet jelent, de lehet átlőtt is, bár akkor odatehetett volna az egyik végére egy nyilat is. Nem egyértelmű.
2023. máj. 7. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:
42%
A szív a szeret, a két fondolatjel, meg hogy áthúzva, szóval nemet jelent. Nem szeret.
2023. máj. 7. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy mérleghinta, rá lehet ülni 2 oldalt, és egy szív billeg középen.
2023. máj. 7. 22:24
 20/20 Jazmin_12 ***** válasza:

10.: Nincsenek együtt merg írta a kérdező, hogy az exe írta miután bocsánatot kért.

Ilyet láttam már és állítólag azt jelenti, hogy más tetszik neki, de ezt csak hallottam, de ha nagyon érdekel kérdezd meg tőle!

2023. jún. 29. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!