Mi a jelentése ennek -❤️- a szívnek a kötőjelekkel? Sehol nem találom google-ban.
"Semmi eletetek nincs😂😂😂"
Neked se lehet sok. Ezzel a megnyílvánulással ismét engem igazoltál, miszerint mennyire sötét is vagy. Ahelyett hogy elgondolkodnál, csak kiröhögöd az embert, mintha te tökéletes lennél a kis béna életeddel. Próbáltak neked segíteni mások is a kérdéseddel kapcsolatban, de te ehelyett csak pattogsz tovább, és szidod az embereket.
Az exem kuldte,miutan bocsanatot kertem tole. O nem magyar en pedig felig vagyok magyar.
Ezt kuldte,viszont meg nem szerettem volna rakerdezni, idot szeretnek magunknak hagyni... Ovatosan kommunikalni.
En pozitiv jelnek vettem, mert itana irta,hogy jo ejszakat egy szivecskevel.
Csak szerettem volna tudni, mi is van emogott hogy nem egy sima szivet kuldott,mit erthetett ez alatt... ezert irtam ki a kerdest.
Majd ha eljon az ido kommunikalni,ha eljon,akkor megkerdezem majd...elobb szerettem volna magam utanajarni
10.: Nincsenek együtt merg írta a kérdező, hogy az exe írta miután bocsánatot kért.
Ilyet láttam már és állítólag azt jelenti, hogy más tetszik neki, de ezt csak hallottam, de ha nagyon érdekel kérdezd meg tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!