Mai fejjel mit csinálnál,ha újra 20 éves lehetnél?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 19:52
1/13 anonim válasza:
Mai fejjel inkább ne, már őszül a halántékom!
2/13 anonim válasza:
Egyedül maradnék. Nem vágynék társra, családra.
3/13 anonim válasza:
Nem sokan fognak válaszolni, mert nincs sok középkorú itt.
4/13 anonim válasza:
Befejezném a Season 15-ös Battle passt Apexben. 21F
5/13 anonim válasza:
Messze zavarnám a pasit, aki azóta a férjem... És nem mennék férjhez 30 éves korom előtt.
6/13 anonim válasza:
nem mennek vissza a mostani paromhoz akivel gyerekünk van :-/
7/13 anonim válasza:
Nem mentem férjhez , és nem szültem . Nem bánom. Amit bánok hogy nem költöztem ki külföldre , de még nem késő.
8/13 anonim válasza:
Igazából szerintem a legtöbb dolog jól alakult. Lehet előbb jöttem volna külföldre.
9/13 anonim válasza:
Diplomát szereznék, utána húznék ki 5-6 évre Nyugat-Európába, hogy összeszedjem az életkezdéshez szükséges pénzt, majd még 30 éves korom előtt visszajönnék, vennék egy autót, befizetném egy lakáshitel kezdőrészletét és keresnék valami angol nevű irodai aktatologató állást egy multinál, amiből a hitel kijön.
10/13 anonim válasza:
7 éve volt, szóval nem túl rég, de tanulnék, mint az állat, valami diploma + német aztán irány Ausztria.
Most is ezt próbálom, de így már sokkal, de sokkal nehezebb sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!