Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ártalmas lett a Gyk?

Szerintetek ártalmas lett a Gyk?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek oka van a lelki nyomora, nekem is megvan a sajátom. De pár éve nem volt ilyen az oldal, szerettem feljárni. Szinte tapintható a negatív energia, és ez félelmetes. Mintha mindenki itt vezetné le a feszültségét, egymáson. Egymásra ugranak, morognak, szidalmaznak. Sokkal több az egyszerű kamu, hergelő kamu, valamilyen kamu, az igaz, na de egy igazi, ártalmatlan kérdés alá sincs olyan, hogy legalább egy, vagy mindenki ne kezdjen a kérdezőnek vagy "egymásnak ugrani" valamilyen formában. Nincs az, hogy amiről úgy véli az ember, hogy kamu, azt jelenti, figyelmen kívül hagyja (hisz a reakciókra van kiéhezve a kérdés kiírója, az is reakció, ha valaki jelzi, hogy nem hiszi el). Csak jobban lehúzza az embert. Régen nagyon sokat jártam fel, a megszokás nagy úr lett, ezért nehéz elhatárolódnom az oldaltól, pedig lassan valóban úgy érzem, jót tenne. Ami lehetne, az nagyon jó, kamukkal együtt is akár, megannyi ember az egész országból és külföldi magyarok is egybegyűlnek, országunk redditje. Mégis, minthogyha hasonló lenne egy iskolához, ahol mindenki szekál mindenkit.
2023. máj. 3. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Tudni kell helyén kezelni.

Sokan irigyek, sokan agresszívek, sok a verbális bántalmazó és sok az, akinek az az öröme ha másnak baja van, és sok a kárörvendő, meg az is aki azon drukkol hogy a másiknak ne sikerüljön, kudarca legyen.

Elfogulatlan segítő válaszok ritkák.

Ez szomorú, es nagyon fontos tudni ilyenkor azt hogy aki aláz lebecsmérel bántani vagy megbántani akar, az igazából saját magáról beszél és nem rólad.

2023. máj. 3. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
26%

Én azt látom, hogy

- többségében segítő szándékkal vannak itt

- a hangos kisebbség a feszültséget vezeti le sok kérdésnél, vagy éppen szándékosan trollkodnak

- az ügyeletes nyavalygok meg az utóbbira koncentrálnak, hogy "itt de rossz, meg ilyenek vagyunk mi magyarok stb."

2023. máj. 3. 14:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Kb. igen, régen sokkal lazább, szórakoztatóbb volt. A kamukérdések is inkább viccesek voltak, nem pedig direkt hergelők.
2023. máj. 3. 14:33
 4/14 A kérdező kommentje:
De hogyhogy ez a pár év ránk omló híg **areső elég volt ehhez? Gondolom, összefügg. Sokan eltűntek a régiek közül, és ilyenek az új felhasználók? Vagy régiekből és újakból egyaránt kiforgatta önmagukból a Corona, a korlátozások, az infláció, a nem tudom mi? Biztos nem csak képzelem, hogy anno normálisabbak voltak. Egyik barátnőmmel nagy Gyakori kérdések fanok voltunk 12-13 évesen. Nevettünk vagy szörnyülködtünk a válaszokon, vagy éppenséggel elgondolkodtunk rajta, és arról kerekedett témánk, ami ezerfelé ágazódott. Utóbbi pár évet kihagyta, és mikor szóba került az oldal nosztalgiából, és felment rá, ugyanúgy vélekedett, mint én.
2023. máj. 3. 14:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a régihez képest elég komolyabb témák foglalnak helyet. Nem butaságok már bocsánat.
2023. máj. 3. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a régiek közül nincsenek már itt olyan sokan, azt nem hiszem, hogy mindenki egy megkeseredett valakivé nőtt volna fel. :D (Legalábbis én pl. szerintem pozitív irányba változtam inkább az elmúlt sok évben.) Kevesebben is vannak, nem olyan aktív az oldal, szerintem a jófejek leléptek, így feltűnőbbek a nem jófejek.
2023. máj. 3. 14:44
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Nem mintha magamat nagyon magasra akarnám emelni, de én is ritkán vagyok már, igaz nem pont emiatt. Általában a kérdések ugyanazok, az esetek többségében bántalmazó kapcsolatokban kérnek tanácsot, változtatni és szakemberhez fordulni persze nem fognak.

De ez más témára is igaz, hiába írsz valamit, ha az figyelmen kívül van hagyva és csak arról van szó amit a kérdező már eldöntött magában és csak megerősítést akar.

2023. máj. 3. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:
11 éve gyakorizok,akkor sem volt jobb. Elég keményen kötekedő kommentelőkkel találkoztam régen is.
2023. máj. 3. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

A trollokkal nem tudtak és azóta sem tudnak mit kezdeni, hiába telt el 10-15 év. Ők maradtak, az agresszíveket minden nap tiltják és pár óra múlva ugyanúgy folytatják, és lehúzzák a közhangulatot is a saját szintjükre. Pont az Emberek kategóriában ha eltöltesz pár hetet, pontosan látod hogy egyes alkategóriák teljesen ki vannak sajátítva provokatív kérdésekre, és többet törölnek mint ami kint marad.

Az alacsonyabb ingerküszöbű felhasználók inkább leléptek, ezért folyamatosan a mélypontján az aktivitás, és aki itt maradt, már ehhez a közeghez idomul és ezt gerjeszti.

Az anonim felületek mindig is lehetőséget adtak arra, hogy név és arc nélkül olyan dolgot merj mások arcába vágni amit máshol nem tehetsz meg. A tiltási rendszer azonnal megkerülhető, nincs kockázata és következménye sem annak, ha valaki full kretén akar lenni, vagy itt levezetni másokon a napi stresszt.

2023. máj. 3. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Kitana en elejétől fogva itt vagyok, mint negatív karakter, több 100tiltas után, mindig, forever
2023. máj. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!