Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek a szerelőnek mi a...

Szerintetek a szerelőnek mi a véleménye a cipő levételéről?

Figyelt kérdés

Nem érdekli.

Ő szerelő és megteheti, hogy cipővel mászkáljon.

Otthon ezt szokta meg.

Nem jut eszébe levenni.

Levenné, de valamiért nem/akarja( pl. lábszag).

Ha valaki segíteni jön vagy egy rendes szerelő jön valamit javítani vagy cserélni, képesek végig rontani a lakáson, ha annak a túlsó vegehen van a dolog, mindegy milyen évszak van. 5-ből 1 alkalommal vette le valaki, de ő valami csomagot cipelt fel és képes volt levenni. Másik nem vette le, ketten voltak.

Érdekes szerintem.

2023. máj. 2. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Mégis honnét veszed, hogy egy szerelő otthon cipőben mászkál?! Nem vesszük le a cipőt ha megyünk bármit is szerelni. Természetesen nem fogok sáros bakancsban átmászni a vajszínű szőnyegeden, de legyen már annyi eszed, hogy előtte felveszed. Vagy fólia. Ha nem tetszik csináld meg magad.
2023. máj. 2. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lábzsák?
2023. máj. 2. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi időben elég sokszor jártak nálunk szállítók, szerelők. Mindegyik húzott volna lábzsákot az ajtóban, de én mondtam, hogy nem kell.
2023. máj. 2. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Direkt nem szoktam előtte felmosni, ha úgy van. Ha váratlanul, felmosás után jön valaki, morgok magamban. Főleg akkor morogtam, amikor hozzánk járó ismerős jött, aki alapból leveszi a cipőt, de ilyenkor elfelejti. Volt párom a haverjára rá is szólt.
2023. máj. 2. 23:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Tényleg, volt itt egy valaki, aki lábzsákot húzott az ajtóban. Sár volt épp, jól tette.
2023. máj. 2. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok szakmában munkavédelmi okokból nem veheti le. Pl egy villanyszerelő. Asztalos, kőműves stb acélbetétest hord. Nyilván nem szeretnéd, hogy a te lakásodban vágja le a nagylábujját, ha véletlen baleset éri munka közben. Adj nekik lábzsákot, ha zavar a dolog, de a munkavégzés sok esetben eleve kosszal jár, illetve az elcsúszás veszélye miatt a lábzsák viselését is megtagadhatja.
2023. máj. 3. 06:58
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem ők tehetnek arról, hogy a te fejedben az a mozi fut, hogy akkor érsz valamit, akkor szeretnek, ha csillivilli minden, steril, mint egy patikában. Ezt hoztad sajnos. Rossz minta. Talán egy kis OCD kenyszerességgel megspékelve. A szerelők szerszámokkal, árammal, akármivel dolgozhatnak. Ha mezítláb megb@ssza az áram, majd zokoghatsz a rendőrségen, hogy "dehát én csak nem akartam a labnyomait feltakarítani, brühühü" Aki ennyire retteg a "kosztól", ami inkább használat, mint kosz, az terápiás eset nálam. Nem tudnék ilyen embert elviselni a közvetlen közelemben.
2023. máj. 3. 07:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért az ugye megvan, hogy a szerelők munkavédelmi okból császkálnak bakancsban, és ha odakinn sár van, akkor a sáros bakancsban mennek majd villanyt vagy radiátort szerelni pl., de nem várhatod el tőlük, hogy levegyék, mikor jó okkal viselik.

Mondjuk hogy ne bssza agyon őket az áram, vagy ilyenek. Apróság, de na.

Majd felmosol utána - vagy nem hívsz szerelőt, ha ennyire zavar egy kis piszok.

2023. máj. 3. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

Ja, és lábzsákot sem kell felvennie, ugyanis elcsúszhat benne, vagy az áramot elvezető cipője többé nem földel és meghal.

De nekem van ennyi eszem, hogy ne hisztizzek apróságokon, hanem megvárom, míg elmegy és felsöprök-felmosok.

2023. máj. 3. 14:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek ti nem normálisak. Elgondolkodtam csak..
2023. máj. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!