Biztonságosnak tartjátok egy földszinten lévő hálószobában nyitott ablak melletti alvást?
Nyaranta eddig mindig nyitott ablak mellett aludtam, igaz, az első emeleten volt eddig a hálószobám. Most új helyre költöztünk, a házunk földszintes. A szobám ablaka az oldalsó kertre néz, ahol tuják vannak, a tujasor mögött meg a szomszéd kerítése. Az ablakpárkány kb 1 méteres magasságban található a földfelszíntől.
Most még hideg van éjszaka a nyitott ablak melletti alváshoz, viszont hamarosan jön a nyár és kicsit aggódom, hogy biztonságos-e nyitott ablak mellett aludni egy földszinten lévő hálószobánál. Rács nincs az ablakon, de nem is szeretnék rátenni.
A környék biztonságos, nem tudok bűncselekményekről.
Redőnyel vagy döntött ablakkal sem jön be elég éjszakai hűvös levegő, csak ha szeles idő van. Ezek nem érnek semmit.
Nyáron éjféltől reggel 6-ig teljesen nyitott ablak hűsíti csak a lakást. Nappal meg csukva legyen. Mondjuk a szúnyogháló is szükséges ha nem akarod hogy összecsipkedjenek. Én rácsot javaslok.
Egyáltalán van még olyan tolvaj aki be mer törni lakott ingatlanba éjjel?
15 éve még nem volt ahhoz se jogod hogy kidobd a lakásból, de ma már ha én veszem észre hamarabb a settenkedő éjjeli behatolót azonnal harcképtelenné tenném teljes erőből a legnagyobb konyhakésemmel.
Mi biztos megolnenk vagy a kutya,mert olyan megterhelo nekunk anyagilag a kutyanak vasarolni a hudoscsontokat aklandoan. Heti 20 kgot eszik.
Az 4 het alatt elfogyna egy atlagos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!