Szerintetek érettségi évében meghúznak 1.80 és 1.88-ra?
Az első félévben volt, nem ebben állításod szerint. Hogy jobb volt, mint a többieknek, de akkoris "csak" kettes lett.
Ha meg van ez a lekakilod hozzáállás, honnan tudják, hogy nem fogod azt is??
Én is hasonlóan szívtam. Szóval átérzem. Bár nálam más volt a hozzáállás, próbálkoztam, akartam, tanultam, ment is az anyag, csak a tanár szívatott. Csak azért nem lett négyes az érettségim abból a tárgyból, mert a tanár lepontozott pár dolgot. De ha látják rajtad, hogy nem akarod, akkor ők is úgy állnak hozzá. Nálunk is volt aki bukott. Többi osztályban is volt akik buktak. Nem voltak szívbajosak a tanárok.
Erre nem lehet alapozni.
Kérdezd meg a tanárodat nem e lehet valamiből beadandót csinálni a jegyed miatt? Ha azt mondja hogy nem, akkor kérdezd meg lehet e valamiből dogát írni? Ha erre is azt mondja hogy nem, akkor kérdezd meg hogy lehet e felelni?
Pl csinálsz neki egy beadandót és írsz vagy felelsz neki aztán már nem is lesz kérdés hogy meg lesz e a kettes, ha látja rajtad hogy csinálod akkor semmi okod az aggodalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!