Lányok, bejön vagy inkább nem amikor valakinek a két foga közt elől rés van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 00:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
23 szavazat
1/8 anonim válasza:
ERŐSEN helyzetfüggő.
Ha amúgy olyan külseje van a férfinak, mint valami csiszolt arcú modellnek, akkor egy ilyen külső jegytől csak egyedibb/vonzóbb lesz, de ha átlagos, vagy rondább, akkor nem jön be.
2/8 anonim válasza:
Nekem nőként hézag volt elöl a 2 fogam között. Mindig zavart.23 évesen végül megcsináltattam. Sok srác mondta, hogy pont a fogam miatt voltam olyan egyedi, nekik tetszett. Én viszont most érzem elégedettnek magam, hogy már nincs.
3/8 anonim válasza:
Sosem érdekelt az ilyen. Igy született és kész.
4/8 anonim válasza:
Ismertem olyan pasit, akinek kifejezetten jól állt, nagyon passzolt a karakteréhez. Másnál lehet elrontaná az összképet. Ez totálisan emberfüggő, nem lehet látatlanban megmondani.
5/8 A kérdező kommentje:
Most csináltassam meg vagy ne?
2023. ápr. 23. 01:29
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Ne másoknak akarj megfelelni. A környezeted is jobban elfogad, ha jól érzed magad a bőrödben, kiegyensúlyozott, boldog és magabiztos a kisugárzásod. Ha téged zavar, kételyeid vannak, hogy emiatt elég vonzó tudsz-e lenni, csináltasd meg. Ha el tudod fogadni magadon és nem zavar, hagyjad.
7/8 anonim válasza:
Aranyosi Péternek is ilyen. Pont ettől még egyedibb.
8/8 anonim válasza:
Brazil Ronaldo.
De most nézem ő is megcsináltatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!