Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elvileg szeret, akkor...

Ha elvileg szeret, akkor miért mondja, hogy mást fog helyettem keresni, mert szakítani fog velem?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondja szeret velem ezzel szívózni, de engem meg ezzel teljesen megbánt. Azt mondja valójában sosem hagyna ott, és hogy nagyon szeret. Én ilyenkor nagyon megbántva érzem magam, és mérges vagyok rá, és ilyenkor van úgy, hogy távolabb megyek tőle, ekkor volt már úgy rám feküdt, és míg nem békültem ki vele, nem szállt le rólam.
2023. ápr. 16. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakitanék ha egyszer elmondom és nem érti meg hogy fáj ez a viselkedés
2023. ápr. 16. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mert manipulativ
2023. ápr. 16. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szeret! Rövid úton szabadulj meg tőle! Az a baj, hogy te erre képtelen vagy, mert idealizálod. Pedig semmi okod rá.
2023. ápr. 16. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ő fog dobni majd, de addig is jól tönkre tesz
2023. ápr. 16. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mind igaz amit irtak az elöttem szolok. Vigyazz ezzel a fajtaval, ez az, aki igazabol csak magat szereti, mindenki mas meg ilyen biztonsagi ember neki. Hogy belerugjon, manipulalja es kihasznalja…

De persze ö csak „vicces“, aha, hat nem mert narcisztikus.

2023. ápr. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!