Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért törölhette le a régi...

Miért törölhette le a régi képeit az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Facebookon voltak 2012 év körüli képei fent, amikor kisgyerek volt. Jelenleg felnőtt férfi és úgy is viselkedik.

Mostanában vettem észre hogy nincsenek fent a régi képek. Nem tudom miért. De nem csak ez a baj. Ahányszor mondok neki valami gyerekes dolgot már jön is az elutasítás.

Ti mindig azt mondtátok hogy milyen jó a huszonéves kor, szerintem meg egy rakás szr.

Mennyivel jobb volt a gyerekkor...

2023. ápr. 15. 07:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Képeket én sem rakok ki, csak ritkán hogy lássák hogy nézek most ki. Egyébként senkinek semmi köze a magánéletemhez. Így nem is fogom kiposztolgatni sem a régi sem az új képeimet. Veszélyes dolog a Facebook, mégis ismerkedésnél sokan a telefonszám cserénél húzzák fel a nyúlcipőt.
2023. ápr. 15. 09:07
 12/21 anonim ***** válasza:
29%
Igazság szerint minden felnőttkori zavar gyerekkori traumákból indul. Ha törli, van rá oka. Kicsit írnál magadról, egyből ki tudnám hámozni, nálad sem lehetett annyira csodás az a gyerekkor. Mert te sem lettél egészséges felnőtt, ez itt most látható a kérdésből.
2023. ápr. 15. 09:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam már gyerek, mikor a fész elrerjedt. Akkoriban rengeteg képet pakoltam fel, egyszerűen mert az volt a divat, egész albumokat szenteltünk egy-egy eseménynek. :)

Ezek egy része mostanra ciki, ilyen barinős "pózoljunk a leggázabb filterekkel" esték meg ilyenek. :D

Le ugyan nem töröltem őket, de bizony van egy-két olyan album, ahol beállítottam, hogy csak én és a képeken megjelöltek lássák. Ergo mások úgy látják, mintha törölve lenne. Mert röhögni nosztalgiázni jó, mint a fiók mélyén a régi albumok, de ennyi év távlatából más ne ez alapján alkosson véleményt rólam.

2023. ápr. 15. 09:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem sokáig lesz a barátja 😂
2023. ápr. 15. 10:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
nőj fel, vagy találj magadnak valami másik sérültet barátkozni, az egészségesen fejlődő embereket meg hagyd békén, nem a bébiszittereid.
2023. ápr. 15. 10:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Tehát beteg vagyok mert nekem jelentenek valamit a múlt és a gyerekkor?
2023. ápr. 15. 12:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért vagy beteg, hanem mert azt hiszed, ha valaki letörli a képeit a facebookról, akkor szerinted az egész gyerekkorát eltörli! Beteg vagy, nem is kicsit, ajánlom mozdulj ki néha a facebook elől, mert úgylátszik már ott élsz!
2023. ápr. 15. 12:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Attol meg nem veszik oda a gyerekkora, hogy egyszer megoszott nagyon privat fotokat. Hanyszor lattuk azelott barki csaladi albumjait? Utolag csinalt egy kis rendezest, es ugy dontott, oke, lattak, de mar nem akarom.
2023. ápr. 15. 12:53
 19/21 A kérdező kommentje:

A 9-es kommentemnél azt írtam hogy "hamarosan"

Vagyis ez nem a képekre vonatkozik, mert azzal kezdtem a kérdést hogy törölte a képeit.

2023. ápr. 15. 13:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, nem ezert vagy beteg. De valami gond van veled, es azt masik emberre vetited ki.
2023. ápr. 15. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!