Folyamatosan ugyan arról beszélek mindig,miert van?
Figyelt kérdés
A csaladom mar az oruletbe kergetem hogy mindigy ugyan arrol beszelek,a tortenethez neha hozza teszek vagy elveszek de a lenyeg mindig ugyan az
Egynap akar 4x is kepes vagyok felhozni a temat
Nekem nem tunt fel,de szoltak hogy mar unalmas meg eleg mar mert kivulrol tudjak mar
De en azt erzem sose tudom befejezni a mondandom es mindig ujra es ujra kezdtem
😔
Mar kinosan erzem magam igy hogy szoltak es latom rajtuk hogy mar unjaka az egeszet de ugy erzem muszaj vagyok beszelni rola
2023. ápr. 12. 20:40
1/8 anonim válasza:
Mi ez a téma, amiről ennyit tudsz beszélni? Csak nem szerelmes vagy? ;)
2/8 anonim válasza:
Szerintem ameddig benned van addig beszélned kell róla.
4/8 anonim válasza:
Velem is így volt amikor megvettem az apriliat. 🤗
5/8 A kérdező kommentje:
Szulessel kapcsolatos
2023. ápr. 12. 21:00
6/8 anonim válasza:
Hat ha te szultel akkor ertheto valamilyen szempontbol mert lehet a szules neked annyira jo/rossz volt hogy traumatizalt/beragadt es most csak az jar a fejedben. Trauma response egyik fajtaja. Idovel elmulik. Adj idot, stresszmentesitsd magad. Minden rendben.
7/8 A kérdező kommentje:
Rossz élmény volt sajnos
A jó csak annyi benne hogy mindketten éppen és egeszsegesen hazajottunk
2023. ápr. 13. 11:25
8/8 anonim válasza:
Nem dolgoztad fel, ezért beszélsz ennyit erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!