Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fejleszteni a...

Hogyan lehet fejleszteni a humorérzéket?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy nem vagyok egy nagy humorista, de néha tudok jókat mondani.

Próbálom keresni a dolgokban mindig abszurditást, meg azt hogy mit lehetne félreérteni.

Például múltkor beszélgettünk haverommal, egyszer csak a hétvégi programokról lett szó, mikor mondja, hogy ők enni fognak, mégpedig egy vasárnap ebéd lesz (nyílván itt ilyen nagy, összeülős vendégséget kell érteni)

Mire én, az jó, mi is szoktunk ebédelni vasárnap.

Ezen elröhögte magát. Néha sikerül ilyen dolgokat mondanom, de ez ritka.

Észrevettem azt is, hogy néha a kifejezéssel van a bajom, nem jutnak eszembe a furcsa szavak, hasonlatok, dolgok.

Hogy tudnám fejleszteni ezen képességemet?

2023. ápr. 6. 08:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor én állítsam? Állítólag jó az állítás állítólagossága
2023. ápr. 6. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
Fárasztó vagy, nem humoros. Inkább fogadd meg a tanácsot és olvass sokat, bővítsd a szókincsedet, az ismereteidet.
2023. ápr. 6. 11:48
 13/16 A kérdező kommentje:

Ok, köszi. Tudnál ajánlani könyveket, vagy valamit?

Mert gondolom az Egri Csillagoktól nem leszek viccesebb. Vagy ilyenkor milyen könyvekre kell gondolni?

2023. ápr. 6. 11:53
 14/16 A kérdező kommentje:

Illetve miért jobb olvasni, mint hallgatni?

Én nem szoktam olvasni, film néző típus vagyok. Ez számítana, mindenképp olvasni kell?

2023. ápr. 6. 11:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok nincs humorérzékem, heh, legalább akkor van bennünk valami közös. Akár még barátok is lehetünk, hogy hangzik?
2023. ápr. 6. 12:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Hűha, valaki épp most kapta meg a "Legbarátságosabb Fórumtag" trófeát!
2023. ápr. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!