Mi a véleményed egy olyan fiatal férfiről aki gyárban dolgozik?
Normális és értelmes, lehetne jobb munkája is de inkább egy gyárban dolgozik sima munkásként mert jobban keres vele mint más jobbnak mondott munkával (ez alatt irodát vagy hasonló helyet értenék).
Az hátrány szerinted, ha valaki inkább lemond a jobb munkahelyi körülményekről a jobb fizetés miatt?
Hát én nem tenném, mert nem szeretem a monoton munkát és nekem fontosabb az, hogy élvezzem amit csinálok meg jó legyen a munkakörülményem, mint az, hogy többet keressek (nyilván, hogyha azzal a munkával is normálisan tudok élni, amit szívesen csinálok)
De nem gondolok róla semmit igazából, mert nem mindenki ugyanolyan és nem mindenkinek ugyanolyanok a prioritásai.
Ha őt nem hátráltatja semmiben, akkor nem hátrány. Szerintem ezt így nem lehet megmondani. Én biztos a jobb körülményeket választanám, de ennyi.
Jobb fizu.. Ja, mert műszakozik. Egész nap fizikai munkát végez, áll, gürizik és kap 20-50 ezerrel többet mint az egy műszakos irodista, aki a pitsáján ül egész nap, 5 percenként fél órás kávé/pletyi szüneteket tartva..
Nagyon megéri. Hamar leépül egészségügyileg.
Szerintem ettől egy vagyonőri munka is jobb (persze céges állományba, nem vagyonőrös alvállalkozós parazitáknál).
A véleményem az, hogy én biztos nem csinálnám (hosszú távon) . Nem éri meg.
Ettől függetlenül pozitívum hogy dolgozik, és fizikai munkát is hajlandó elvállalni.
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem gondoltam volna, hogy javarészt ilyen válaszok születnek, kellemeset csalódtam. Eddig mindig mindenhol azt olvastam, hogy az ilyen emberek nagyon le vannak nézve. Muszájból adom fel a “jobb” munkahelyet mert kaptam egy lehetőséget ahol majdnem 2x annyit fizetnek és nekem most szükségem van arra a plusz pénzre. Ismerkedés szempontjából biztosan lesz 1-2 szájhúzogatás amint megmondom, hogy mit és hol melózok de mostmár annyira nem is érdekel ez a része se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!