Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a különbség egy 25 és 28...

Mi a különbség egy 25 és 28 éves között?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 12:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Jó, akkor elmagyarázom úgy, hogy te is értsd. Egy 25 meg egy 28 éves nő között alapvetően annyi a különbség, hogy az egyik 3 évvel idősebb. Egyébként ez a különbség megfoghatatlan, mert mindenki teljesen más életet él, más hatások érik, amitől másmilyen lesz. Ha a kérdező arra gondolt, hogy egy 28 éves nő mondjuk értelmesebb, mint egy 25 éves, akkor a példámból láthatta, hogy ez nem feltétlenül van így. Szerintem az iskolázottsággal kapcsolatos kijelentésemet a saját frusztrációd miatt érthetted félre, mert nem azért degradáltam a 29 éves kolléganőt, mert neki egy érettségije van, hanem a stílusa miatt (ami valószínűleg nála az iskolázatlanságából fakad). Nem tudom milyen volt az érettségije, és igen, persze hogy lehet attól sokkal értelmesebb valaki, hogy neki 'csak' az van, de ennek a nőnek az esetében a proli stílusa és megnyilvánulásai nem egy intelligens emberre utalnak. Pedig 28 éves. Van oylan 28 éves aki más... Na :D
2023. ápr. 2. 20:36
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

“ Barátnőm 25 éves, orvosira jár, nagyon összeszedett, intelligens, sikeres. Kolléganőm 29 éves, tanulatlan, proli, kb. Minden héten más pasija van, akikről előszeretettel ömleng, egyszerűen nem tudja kézben tartani az életet...”

Oké szóval leírtál egy nagyon nyers dolgot aminek a mögöttes tartalmát lényegében csak te érted és itt utólag fejted ki.

Azt írod, hogy a stílusa miatt degradáltad a csajt. Melyik stílusra gondoltál? Arra hogy minden héten más faszija van? Mert stílus jegyet nem írtál le akárhogyan nézem. Az a bajod vele, hogy minden héten mással van? Ember minden egyetemen a csajok 99%-át úgy rommá k**ják a hét folyamán, hogy csoda, hogy járni tudnak. (Igen, én is egyetemen vagyok tudom miről beszélek). Attól, hogy ő beszél róla még nem proli, a te csajoddal is ki tudja ki mit csinál amikor nem vagy ott, az a proliság amikor a hátad mögött csinálja és nem tudsz róla. :D

2023. ápr. 3. 05:03
 23/27 anonim ***** válasza:
Figyi, menj és add ki a feszkót a csajodon/pasidon, ne nekem vergődj.
2023. ápr. 3. 14:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Ez nem vergődés csak eszmecsere.

Szeretem amikor már így feladják. :)

2023. ápr. 3. 16:31
 25/27 anonim ***** válasza:

Jaa, ilyen gúnyos hangnemben olvastam fel a válaszod.

Milyen stílus? Egyszerűen a hanghordozasa is parasztos, nagyon trágár. Nálam alapszabály, hogy a stílus maga az ember. Önmagában azzal nem lenne baj, hogy mindig más pasija vam, de ő a nagy őt keresi és túl hamar szerelmes lesz, aztán meg panaszkodik, hogy jaj ez a pasi ilyen gonosz meg olyan gonosz. Pl. Volt olyna hogy szakított vele a barátja, aztán összeköltözött egy hét múlva egy másik pasival... Egyébként én is jártam egyetemre, nálunk nem volt ez jellemző, hogy rommá knak valakit, amit írtál 🤷‍♀️ egyébként nincs csajom. Nő vagyok.

2023. ápr. 3. 19:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az rámondható a csajok nagy többségére is. ( főleg ez a része: de ő a nagy őt keresi és túl hamar szerelmes lesz, aztán meg panaszkodik) Ez inkább ilyen tini viselkedés egy kis kapcsolatfüggőséggel vegyítve. De ha ezeket mind megteheti valaki mert fiatal és vonzó az meg is teszi.
2023. ápr. 4. 08:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan. Nekem a baráti köröm többségére ez viszont nem rámondgató. Azt érzem hogy 29 évesen elég gyerekes.
2023. ápr. 4. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!