Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az egyik ismerősöm azt...

Ha az egyik ismerősöm azt állítja hogy feljelentett a rendőrségen és küldött nekem róla egy képet, hogy ORFK, Portal dokument, ez van írva tárgynak rajta, akkor tényleg feljelentett?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy online jelentett fel, én erről mikor kaphatok levelet? De szerintem csak arról van szó hogy más ügybe kapott levelet az orfk-tol mert a fő levelet már nem fotózta be nekem. Mellesleg azért akar feljelenti mert elmondtam a férjének hogy megcsalja őt és hogy hol láttam őket.
2023. ápr. 1. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Április 1je van ,csak mondom.
2023. ápr. 1. 21:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt kB 2 hete mondta
2023. ápr. 1. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ember! Ki fogják röhögni a rendőrségen, szerinted ez miféle vád? Hol van ebben a bűncselekmény egyáltalán? Mint a tizenéves gyerekek, de komolyan...
2023. ápr. 1. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Van neked eszed?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Szerinted ez bűncselekmény??? Istenem, miért nem kötik iq-hoz a regisztrációt???😭😭😭

2023. ápr. 2. 10:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki komolyan ezzel fenyeget engem hogy feljelent, mert beleavatkozok a családi életükbe, pedig én csak jót akarok.
2023. ápr. 2. 12:01
 6/8 A kérdező kommentje:
És nem gyerekek vagyunk 39-48 éves emberek. De amennyiben tényleg feljelentett én elmondom a zsaruknak hogy csak jót akartam.
2023. ápr. 2. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet az a levél amiről a képet át küldte nekem, lehet csak gyorshajtás, nem tudom.
2023. ápr. 2. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Látom még mindig nem fogtad fel. Annyira fogalmatlan vagy, hogy az már fáj. Nem érted, hogy nem történt bűncselekmény??? Magyarul kamuzik!!! Ennyi ésszel létezni….🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. ápr. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!