Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Greta Thunberg mitől hiteles?

Greta Thunberg mitől hiteles?

Figyelt kérdés

A szakemberekhez és a témában jártas kutatókhoz képest rendkívül tájékozatlan, miközben arról beszél, hogy ellopták a gyerekkorát :D

Már az, hogy ellopták a gyerekkorát vicces annak tekintetében, hogy hány millió olyan gyerek van, akinek minden nap szenvedés, és a saját halálukat kívánják, és nem akarnak élni, miközben ez a Greta játsza a mártírt, hogy neki ellopták a gyerekkorát, éshogy szenved, és ideges.

2023. márc. 29. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Van egy fonoke, az utasitasait kell vegrehajtani. Raadasul ha csinalja a dolgokat, akkor penzt is kap erte, nem keveset
2023. márc. 29. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

Rendkívül tájékozatlan?

Nyilván semmit nem tudsz a csajról. Semmit

2023. márc. 29. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

Szakember és kutató vagyok a témában, 4 kontinensen dolgoztam, amerikai és európai egyetemeken tanítok, van egy tanácsadócégem is, mind mind kapcsolódó területen. Több IPCC tudóssal is kozvetlen munkakapcsolatom van.

Nem tájékozatlan, a mondanivalójának 90%át mi tudósok és szakértők évtizedek óta szajkózzuk.

Te mit értél el, hogy ilyen magabiztos vagy?

2023. márc. 29. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
ha ő nem hiteles akkor ki az
2023. márc. 29. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Az agresszív térítés nem hitelesség. Csak érzelmi intelligencia hiánya.
2023. márc. 29. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől. $cience.
2023. márc. 29. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Amit mond az lenyegeben valoban az altalanos tudomanyosan megalapozott tenyek szajkozasa.

Az valoban lehet kontraproduktiv h egy ilyen fiatal ember lett ennek a szovivoje, a stilusa is provokativ. De talan pont a kora es a stilusa miatt figyeltek fel ra. Ha ezt egy 60 eves fizikus, biologus egyeb kutato elmondja a vilag ra se bagozik.

Termeszetesen itthon a mindent jobban tudo mentalitassal talalkozva ez a jelenseg nem mukodik, nem veletlen h tobbseg negativan all hozza ahogy tapasztaltam, valamint a fidesz media kozkedvelt pofozo zsakja.

Mikozben a valodi uzenete, (meg ha vitathato is h tolle kell-e hallani) az emberiseg tuleleset erinti, a kornyezet es emberi jogok vedelme.

2023. márc. 29. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Van egy csomó tartozása a bankjának irányába.
2023. márc. 29. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiteles. Csak egy gazdag, beteg lány, akiről úgy gondolták a háta mögött állók, hogy jó lesz reklámarcnak.

Én már ott elengedtem az "ellopták a gyerekkorom" kiscsajt, amikor nagy hangon hirdette, hogy senki ne menjen iskolába pénteken "tüntetésként" - ezek szerint halvány fogalma nincs róla, hogy milliónyi gyerek van a világon, akik a hét egyetlen napján se járhatnak iskolába, mert nincs rá lehetőségük.

2023. márc. 29. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Tünciberg nem hiteles. Soha nem is volt az, csak egy cuki médiatermék
2023. márc. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!