Középsuliból van nektek olyan, hogy jóban voltatok, aztàn ballagás után pár évvel már nem köszönnek rád vagy esetleg kitörölnek ismerősök közül?
Csak azon csodálkozom, hogy akivel nem is volt jóban, az megmaradt ismerősnek.
Na mindegy.
Párszor volt, hogy véletlenül összetalálkoztunk, de akkor mind tök rendesek voltak velem, kivétel nélkül. Mosolyogva köszöntek, és még olyan is odalépett egyszer hozzám, hogy váltsunk pár szót, akivel amúgy suli alatt alig beszéltünk.
Ezzel szemben, múltkor kicsit meglepődtem, amikor pár lány kikövetett Instagramon, vagy épp törölt FB-n. Nem tudom az apropóját, nem is érdekel igazán, csak akkor hirtelen nem tudtam hová tenni, de az ő dolguk. Biztos van rá okuk.
Ritka szar osztályunk volt, nem volt menő tanulni (eü szakközép). Az volt a menő, aki fél tudott mutatni minél előbb egy pasit a felsőbb fás osztályokból vagy minden hétvégén egy bulit. Tekintve, hogy elég hamar rájöttem, az orvosi a célom, nem a menők közé tartoztam.
Most többen dolgoznak mellettem nővérként közülük, és nem igazán tetszik nekik a helyzet, de őszintén szólva nem izgat.
Általános iskolai osztálytársakkal viszont kivétel nélkül van kapcsolat, évente találkozunk; bármikor összefutunk, örülünk egymásnak. De ott a szüleink is azóta barátok :)
8# oké, de mi jóban voltunk, ballagás után 1 éven belül is köszöntünk egymásra addig...
Én köszönnék, csak ők ignorálják, látszik, hogy nem akarnak rám nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!