Miért agresszívebben a budapestiek a vidékieknél?
Például: [link]
Felnőtteknél is bőven tapasztalom, hogy a budapestiek sokkalta agresszívebbek a vidékieknél. Miért van ez?
Mert egy beképzelt majom népség.
Vidéken tehetik magukat, itt 2 pofonnal simán megjutalmazzák a kis majomomat.
Ez egy 15 éves cikk. Ráadásul Budapesten nagyságrendekkel többen laknak, mint az egyes vidéki városokban, így a nagy számok törvénye alapján több a bűncselekmény.
Mondjuk ez is kérdéses, nem biztos, hogy egy borsod megyei kis faluban Cé kategóriás állampolgárék túlzottan békekedvelők lennének.
A videkiek mindig illetlen tulsagosan maganszferat serto kerdesekkel jonnek. A budapestit zavarja,h tul magnjellegu kerdeseket tesznek fel neki. Idegesek leszunk tole.
A bunkosag emiatt van legtobbszor. Nem akarunk maganugyeket kiteregetni egy idegennek.
A vidékiek meg azt hiszik, hogy ők találták fel a kanálba a mélyedést. Olyan beképzelt, nagyképű némelyik, hogy csak nézek ki a fejemből néha😃.
Meg se tudod neki magyarázni, hogy hülyeség amit beszél, mert nem érti.
Most egy vidéki, kisvárosi kisebb gyárban melózok, mint mérnök, olyan megoldások vannak, hogy majdnem besz@rtam, mikor megláttam. És megmagyarázza hogy az úgy a jó.
Minden szabványosítási kisérletet elszabotálnak.
Jöttem belekötni a budapestiekbe
Még mindig nem unjátok ezta harmada itt él meg a gdp termeléses sztorit?
Valami más érv? A vidék is megtudná ezt tenni csak a kényelmes életetek miatt ezeket a lehetőségeket elveszitek tőlünk, miért nagyzoltok így a hovatartozásotokkal?
Elhiszem hogy bp gazdag de könyörgöm egyszer ebben a büdös életben tegyétek ki a lábatokat a főváros határaira és gyertek el a Somogy Megyei székhelyre Kaposvárra ha egyátalán tudjátok mi az itt lakom de mégsem nagyzolok azzal hogy honnan jöttem egy siófokinak vagy egy balatonszemesinek meet ugyanolyan fos helyről jöttem ahonnan ők is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!