Találkoztatok már olyan emberrel, akihez nagyon illett a keresztneve?
Figyelt kérdés
Nekem többen is mondták már, hogy mennyire illik hozzá a nevem, de sose értettem, hogy mire mondják ezt.2023. márc. 21. 20:47
1/5 anonim válasza:
Nekem ennek az ellenkezőjére volt példám. Az oviban volt egy ikerpár, Lili és Zoé. Nekem valamiért a Lili szőke asszociációkat hoz, a Zoé meg jóval sötétebbet. Hát ezt a két kis boszorkányt meg pont fordítva nevezték el. Mindig úgy éreztem, hogy összekeverte anyuka a gyerekeket, és képtelen voltam elsőre eltalálni a jó nevet.
3/5 anonim válasza:
Ismertem egy alkeszt. Ivónak hívták. Na, hozzá tényleg illett a neve.
4/5 anonim válasza:
Én pl Dani vagyok, és találkoztam már néhányszor olyannal, aki ránézésre egy Dani, és tényleg az volt. De ennél többször van az, hogy az ilyen nevűek kinézetre nem Daninak tűnnek
5/5 anonim válasza:
Igen, Maja (szőke haja van) = maja a méhecske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!