Volt már olyan, hogy valaki külföldre (nyugatabbra) költözött és megbánta?
Figyelt kérdés
A nagy számok törvénye alapján nyilván van, tudom... Engem inkább az arányok érdekelnek. Illetve az, hogy akik olyanokat mondanak, hogy "ott sincs kolbászból a kerítés" meg "ott te mindig csak egy bevándorló maradsz", azok csak magukat nyugtatják, mert a gyávaságuk és/vagy alkalmatlanságuk belső frusztrációt okoz nekik, vagy tényleg van ezeknek az állításoknak valós alapja? Konkrét tapasztalatok is érdekelnek olyanokról, akik megbánták volna a költözést.2023. márc. 15. 17:30
11/14 anonim válasza:
Mi idén lesz 20 éve, hogy Angliába költöztünk. Nem bántuk meg, de jövő hónapban hazaköltözünk. Oka: Minden magyar barátunk akikkel itt ismerkedtünk meg, már rég hazamentek, és jól érzik magukat. Hiányoznak az otthon élő családunk, szinte mindenről lemaradtunk ( esküvő, unokahúg, unokaöccs élete részei nem voltunk. stb) Nagyon sokan hazamentek, pedig voltak akik csodás karriert építettek itt kint. 51 éves vagyok, és újra kezdnem otthon, de szerintem ezt sem fogom megbánni.
51/N
12/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan meg sem tervezik előre az életet, csak ugy kimennek azt majd lesz valami. Plusz sokan egyedül mennek ki, és azért egy idegen kultúrában nem könnyű barátokat szerezni, az ember meg társas lény, mondjon bárki bármit.
13/14 anonim válasza:
Ha lenne lehetőségem költözni, tuti nem magyarokkal barátkoznék. Az lenne a lényege, hogy végre nem magyarok vesznek körül.
14/14 anonim válasza:
Nekem sok ismerősöm ki ment, én is ki fogok. Egy bánta meg de ő nem nézett utána semminek. A nyelvet se nagyon beszélte. Választott egy várost ami nem éppen a jó híréről ismert. Alig talált munkát és az se volt a legjobb, bár így is többet keresett mint Magyarországon. Egyedül ment ki és nem barátkozós fajta így unatkozott. Egy éve van itthon. Ő nem azt bánta meg hogy kiment hanem azt ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!