Mikor pukiztatok utoljára, és milyen volt? (Szag és hang ügyileg)
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok le azt is hogy milyen neműek vagytok és hány évesek, köszi :)2023. márc. 12. 19:44
1/11 anonim válasza:
Várj... most!
Hang: mint mikor fújod a lufit és félúton elereszted a nyakát.
Szag: bekönnyeztem, marja a szemem.
36/N
2/11 anonim válasza:
Kb 5 perce- drrrrrr leszakitottam az ablakot
3/11 anonim válasza:
Memrég pukiztam egyet...és igen jól esett.
48N
4/11 anonim válasza:
Kicsit recsegett, de szagot nem tapasztaltam.
17L
5/11 anonim válasza:
Nemrég kb 15-20 perce
Hangja: Eléggé hangos volt
Szaga: Nagyon büdös volt
6/11 anonim válasza:
Várj megnézem mi az utolsó feljegyzés a Excel táblázatban, amit erről vezetek....
7/11 anonim válasza:
Tegnap bablevest főztem, és ma is az volt még az ebéd. Szerinted?
8/11 anonim válasza:
A legtöbb ember életében ez egy olyan szinten természetes folyamat, hogy nem vezet róla feljegyzéseket. Olyan szinten szoktak csak odafigyelni ilyesmire az emberek, hogy lehetőleg ne a főnöke irodájában engedje szabadon a végbél-modulált gyomorbuborékot, de semmi több. Nyilván más a szituáció, amikor egy olyan idegen repülő testet segít az ember a világra, hogy belesárgulnak a nyílászárók félfái, de azért nem ez a jellemző.
9/11 anonim válasza:
#8 Vagy ne a suliban a tanár előtt xD
10/11 anonim válasza:
*Prooooáááááffffprppprprprprprprp* - büdös
Tessék, most boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!