Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ezért vannak szegények...

Ha ezért vannak szegények akkor az miért van hogy sok dolgozó ember is szegény Magyarországon?

Figyelt kérdés

"A szegénység kialakulásának okait keresve első helyen a világban a munkalehetőségek hiánya, a teljes vagy részleges munkanélküliség áll. A második oka a képzetlenség és a funkcionális analfabetizmus."

Akkor Magyarországon miért szegény sok dolgozó ember?

Ahogy én is szegény vagyok meg még sokan akik dolgoznak.

2023. márc. 11. 06:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek szólt a tanács, de ha te vagy az, akkor ezek szerint több felhasználói név alól is irkálsz. És többet kell gyakorolni, mert még nagyon sokat kell fejlődni.
2023. márc. 11. 09:06
 12/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Magyarországon nem becsülik meg a jó munkaerőt, nagyon alul vagyunk fizetve. Ugyanezért a munkáért bármely nyugati országban jobban fizetnek. Bármely területen, takarítótól a fiókigazgatói8g.
2023. ápr. 14. 09:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Ott kezdodik, hogy rossz az allitas. Dolgozoi szegenyseg van, plane otthon, a legmagasabb forgalmi adoval, legdurvabb elelmiszerinflacioval.
2023. ápr. 14. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
8# a munkások segítése alapból jó gondolat csak az épp erre épülő ideológia felelős a 20. században történt negatív dolgok 70% áért
2023. jún. 9. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

A tanárok konkrétan olyan jól keresnek, hogy nem is tugyák, hova tegyék a pénzüket, annyi van, és mivel nem becsülik meg, már az első napon elverik mind, aztán jönnek panaszkodni, meg tüncikézni, hisztizni, sivalkodni, és erre uszittyák a dijákokat is, akik csak lógni akarnak, meg füvezni, de eszük semmmi. Bezzeg az én idömbe aki ijet mert csinálni, azt hejre tették de rögtön és mindenki tutta, hogy merre van az arra.

De ha hüjék a tanárok, mer még beosztani se tuggyák a pénszt, akor ne panaszkogyanak, hanem tanuják meg!

Nagyon jól csinájja orbán viktór álamfő is, mert ő még élt az átkosban, de a jót is megbecsülte és szerencsére tuggya hogy hogyan kell bánni az ilyen komcsikkal és csicskájikkal! Nem is jönnek vissza, mert bátor, és megteszi amit kel.

Csak a rosszindulatú fröcsögés, az fojik a szájukból, bezzeg amikor ők voltak hatalmon, még annál is roszabb vót

Éjen Orbán Viktór álamfő, vesszenek a sivalkodok csak taposnák magukat agyon a tömegben! Bár erre elég kicsi az eséj, mer ojan kevesen vannak, hogy még a saját lábukat se taláják meg a tüncizők terén.

Egyébként is ne tüncikézzen az, aki még a törvényt se tiszteli, előb tanuljon meg olvasni!

2023. jún. 11. 16:24
 16/18 Kései Sirató ***** válasza:

Ennyi helyesírási hibával gondolom, WC pucoló vagy.

2023. jún. 12. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

#16 Még egy vécé pucoló is többet ér, mint manapság egy átlag tanár, akik nem is dolgoznak csak tüncikéznek.

----

Amúgy meglepett, hogy nem esett le, hogy szarkazmus volt. Egy tipikus fideszes réteget utánoztam, .

2023. jún. 12. 11:06
 18/18 Kései Sirató ***** válasza:
Talán mert nem vagyok fideszes.
2023. jún. 12. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!