Hogyan tudom elrejteni a vagdosás hegeimet? Félek hogy a 4 napos osztálykiránduláson mi lesz, ha észreveszi a két osztályfőnök és a két osztály a vagdosás hegeimet...
Sziasztok! Egy komoly kérdéssel fordulok hozzátok! Már 2 éve folyamatosan borotvapengével vágom magam meg, olyannyira, hogy a húsom is látszik és olyan sebeket, amiket be is lehetne varrni. A hegek nagyon látszanak a kezemen, a vállamom jobban látszódnak, de az alkaromon is.
Kérlek segítsetek nekem és adjatok tippeket, hogy mit tegyek hogy elrejtsem? Alapozó semmit sem segít.A szüleim semmit nem tudnak, pszichológus meg nem igazán segített. Félek hogy az osztályfőnökök szólnak a szüleimnek.
Szerintem is vállald be, hogy látható legyen.
Az kérdés, hogy úgy érzed túl vagy már ezen vagy még veszélyben érzed magad, hogy visszaeshetsz?
És szerintem mindkét esetben jobban jársz, ha elmondod szüleidnek is, az isiben meg csak nem takargatod. Ha túl vagy rajta azért, mert ha valaki rákérdez a múltról aránylag könnyebb beszélni. Amiket itt leírtál elmondhatot. És amúgy még az is lehet, hogy lesz akivel ez mélyít a kapcsolatodon. Ha meg még nem vagy túl rajta, akkor meg ha látható az segíthet ellenállnod és nem visszaesni.
De mindenképp nagy bátorság kell ehhez, mert ez bárkinek félelmetes lenne. De kitudja lehet pont a bátorság segíteni szintet lépni és lehet pont ez gyógyítaná a lelki sebeidet is: hogy már ha félsz is, de ez nem akadályoz abban, hogy megtegyél valamit, nem fogsz emiatt elbújni. Kiteszed az emberek elég és megengeded nekik, hogy reagáljanak. És aztán arra te is reagálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!