Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne kössek...

Mit tegyek hogy ne kössek lassan bele valakibe aki a képembe fújja az orrát vagy bele köhög?

Figyelt kérdés
Csakmert napiszinten ezzel szembesülök a tömegközlekedésen és a városban is, és nagyon kezdem unni. Annyira, hogy néha már pofont tudnék adni érte a másiknak, hogy ne legyen már ekkora tahó. Nincs kedvem még hónapokig újra és újra náthássá válni ezek miatt. Hogy csillapítsam az irántuk érzett dühömet, mielőtt még valamelyiknek tényleg megmondom a magamét?
2023. márc. 6. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 10. nagyon szépen leírta helyettem (Köszi).

Amúgy meg ez ezzel jár, ha ő sem tudja elviselni az embereket úgy mint én akkor valami valamiért. Nem azt mondtam, hogy 10-20 millióért kell neki autót vennie, lehet olcsóbban is. Aki meg nem tud venni/fenntartani az meg nem az én bajom. Ha kötözködni akarsz akkor tudod hova menj. :)

2023. márc. 7. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki magad mint az állat, mert az ilyen kétajtós szekrények közelében gondolom nem merik eljászani ezt az igénytelen undorító mocskos 8 általánosos putritelep viselkedést.
2023. márc. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!