Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek akinek kiskorban...

Szerintetek akinek kiskorban sokszor volt "baleseti" élménye, ő nem bírja felnőtt korban ?

Figyelt kérdés

Például kiskorában vele és a közeli hozzátartozókkal is történt sok baleset (törés stb) akkor ő felnőttkorában rettegni fog az ilyesmiktől?

Például akkor ő orvosnak nem is lenne alkalmas?

2023. márc. 1. 20:05
 1/4 Jól van ez így? ***** válasza:
Emberfüggő. Kiskoromban nem szerettem, később nem rettegtem, de az, hogy nem félsz, az nem véd meg a bajtól, sőt ... Felnőtkoromban ért már durvább baleset, de nem viselt meg, sőt még segített is az, hogy régen a környezetemben láttam hasonlót csak még durvábbat (mármint nem a konkrét balesetet, hanem csak a végeredményét).
2023. márc. 1. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire érintette meg az esemény.

Engem kiskoromban többször támadott meg kutya, volt, ami meg is harapott.

Ettől függetlenül imádom a kutyákat, többet örökbe is fogadtam menhelyről, és munkámból kifolyólag elfordul, hogy kutyákkal találkozom.

Nekem semmi gondom nincs.

Vagy egyszer gyerekkoromban autóbaleseteztünk anyuval. Nem sérültünk meg, de egész éjjel kint voltunk az isten háta mögött az autóba borult autóval (akkor még nem volt mobiltelefonunk, hajnalban járt arra valaki, aki segített).

Mégis imádok vezetni, szintén munkám, hogy szinte egész nap vezetek.

2023. márc. 1. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
*árokba borult autóval
2023. márc. 1. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jellemzo, h ez okot adna ra. Legalabbis pl a volt csajom sebesz pedig rengetegszer volt torese, balesete sport miatt. Nekem is tort szilankosra a terdkalacsom, ment szet a vallam sport miatt, de ahogy "helyrejott" folytattam ugyanazt. Vagy pl szkanderos haveromnak kitortek a konyoket, azota is csinalja.. De biztos van akit megviselnek az ilyesmik.
2023. márc. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!