Miért mondják ezt nekem az emberek és hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
Ezt mondogatják, hogyha két ember összetartozik, akkor úgyis egymásra találnak meg, hogy ami a tied, arról nem maradhatsz le.2023. márc. 1. 13:50
1/10 anonim válasza:
Gondolom vigasztalni akarnak, amikor a magányodról panaszkodsz nekik.
Mert őszintén, mi a fenét lehetne erre mondani, ha valaki udvarias?
2/10 A kérdező kommentje:
Egy, nem panaszkodok a magányomról.😅 Kettő, nem azt kértem, hogy bármit is mondj az udvariasságról, hanem a leírt dolgokról mondj valamit. Hitegetős hülye szövegek vagy van valóságalapjuk.
2023. márc. 1. 14:01
3/10 anonim válasza:
Hogy neked miért mondogatják, arra ez első tökéletesen válaszolt.
Hogy általánosságban miért mondják, hát mert egy kva nagy közhely.
4/10 anonim válasza:
Pedig első jól leírta. Reakció arra, hogy egyedül vagy
5/10 anonim válasza:
Jó hülye stílusod van, kérdező!
6/10 anonim válasza:
Mondhatnám, hogy tévedés, de azt is, hogy hitegetés. Vigasztalásnak mondják.
7/10 anonim válasza:
Ezek csak ilyen szólások, nem sok valóság alapjuk van,
8/10 anonim válasza:
Mert tudják, hogy egy besavanyodott, kutyának nem kellő bugris vagy - amit az 1-re írt válaszod is igazolt - és szabadulni akarnak tőled egy jól bevált közhellyel.
9/10 A kérdező kommentje:
Na most nagyon tönkretettétek a napom, hogy idegenként nőnek néztek..:D A válaszomban semmi csúnyát nem írtam, nem szóltam be senkinek, úgyhogy aki ezt firtatja, annak javaslom böngésszen tovább az oldalon, mert találni fog olyan megnyilvánulást, amibe nyugodt szívvel beleköthet.
A lényeg, akkor ez egy h.lye kis közhely. Ty!
2023. márc. 1. 14:57
10/10 anonim válasza:
Ezek a mondatok ilyen "nagy öregek által évszázadok óta mondott 'nagy igazságok'"-nak modott habos szövegek általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!