Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek az internet használatára?

Figyelt kérdés

Tele van az egész gyakori kérdések olyan kérdésekkel, amelyekre a választ kb. 1 perc alatt meg lehet találni a neten (pl. szavak definíciója, részletek kiírása nélküli sablon sztorik, stb.)

Miért?

2023. febr. 24. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Szeretem az ilyeneket. Sőt. még hisztikéznek is, ha mondod nekik, hogy ez nem olyan bonyolult dolog.

Tökéletes példa. Kislány (mert egyértelmű volt, hogy kislány) kiírja a könyves témában, hogy valaki mondja meg neki, egy adott nyálas-lánykás könyvsorozat milyen sorrendben jön egymás után. Mondom neki, beírja a google-be, ott megtalál mindent, meg így már tudja akkor is, ha másik sorozatra kíváncsi, nem kell mindet egyenként kiírogatni.

Kislány hisztériázik, mert "mindenhol máshogy volt a sorrend". Megkérdem hogy mégis hol. Erre bemásol egy sorrendet, ami ugyan az, de van benne pár novella is (midegyik címe után egyértleműen ott vag, hogy X.5 kötet, NOVELLA).

Kérdem tőle, hogy uyge tudja, mit jelent a novella szó. Erre kiakad, hogy én milyen egy bunkó gonosz ember vagyok és puffog nekem egy sort.

Szóval nem elég, hogy hülye, még vitatkozik, arcoskodik, meg nyafog is.

2023. febr. 24. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Nincs kedvük hozzá, nem értenek hozzá, türelmetlenek, rossz beidegződés, stb.
2023. febr. 24. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet mögötte butaság, lustaság, megszokás, vagy épp gyakorlatiasság, talpraesettség hiánya is, akár ezek együtt is, ilyen-olyan kombinációval. Viszont itt, az oldalon, elég sokszor inkább azt érzem oknak, hogy közben amúgy szívesen beszélgetnének valakivel és amolyan a kellemest a hasznossal alapon inkább itt kérdeznek.
2023. febr. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!