Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Covid oltás után ?

Covid oltás után ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Aki kapott Szputnyik oltást kb 2 éve,hogy van ?

Alakult e ki valamilyen betegség ?

Annyi videót látok a neten,hogy annyi fiatal lett sajnos daganatos beteg.

Én 2 éve lesz lassan hogy megkaptam az oltást,2 dbot,azóta hála a jó égnek nem alakult ki miatta semmilyen betegség.

2023. febr. 21. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Egy embert ismerek, aki nagyon megszívta vele. Első után bő egy hétig lázas, beteg volt. 2. után meg nem volt olyan szerve, ami nem fájt. Sose volt olyan rosszul azelőtt, konkrétan halálfélelme volt. Azóta 2x volt covidos. Mindkettőt rosszabbul viselte, mint az oltatlanok a környezetében, az elsőt mondjuk rosszabbul. Szóval nem igazán érte meg neki.
2023. febr. 21. 21:41
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

11.

De él nemde??

Azért az sem semmi.

2023. febr. 21. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
#12! Nézőpont kérdése. Én is élek Szputnyik nélkül is. Annyi, hogy nem voltam 4x a halálomon. De kinek mi🤷🏼‍♀️
2023. febr. 21. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
32%

"Annyi videót látok a neten,hogy annyi fiatal lett sajnos daganatos beteg."

Én arról is láttam egy csomó videót, hogy a magyarok a szíriuszról jöttek, meg arról is, hogy az óegyiptomi nyelv igazából magyar. Nem minden igaz, amit ott leírnak.

A szomorú igazság az, hogy sajnos sok fiatal lesz rákos, de statisztikailag nem lettek többen a sputniktól.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: én is sputnikot kaptam, meg vagy 10 kollégám is. Senkinek nem lett az égvilágon semmilyen baja. Covidosak is voltunk többen, többször is azóta, mindenki lehozta kis hőemelkedéssel, tüsszögéssel.

2023. febr. 22. 07:13
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Szputnyikot kaptam (2x), semmi változást nem érzékelek, ugyanolyan mint előtte.
2023. febr. 22. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!