Az a babona be szokott jönni hogy ha átmegy valaki előtt az úton egy fekete macska balszerencséje lesz?
Figyelt kérdés
Kell félni ettől?2023. febr. 20. 04:23
1/8 anonim válasza:
Dehogy!! Ne legyél ennyire babonás!!
Köpjél hármat hátrafelé és tegyél gyorsan egy fokhagymafüzért a nyakadba; nem lesz baj, meglásd 🤣🤣🤣
2/8 anonim válasza:
Nem. Ennek semmi valóságalapja nincs.
3/8 anonim válasza:
Hülyeség, én meg is várom hogy átmenjen a macska.
4/8 anonim válasza:
Hát, valahogy úgy képzelem el ezt, hogy átmegy előtted a fekete macska reggel, amitől jól megijedsz. Biztos vagy benne, hogy történik majd valami rossz.
Aznap összefutsz egy régi barátoddal, elmentek ebédelni, és egy jót beszélgettek. A főnököd az egész iroda előtt megköszöni a munkádat. Tankolás közben kisorsolnak valami játékban, és féláron tankolsz. De neked ez mind gyanúsan egy terv része.
Majd este hazaérsz, és levered a vázát a polcról, és azonnal rávágod: "tudtam! Az a rohadt macska!".
5/8 anonim válasza:
Igen, be, mert minden babona ugyanazon az elven működik. ha nem történik semmi különös, akkor elfelejted, ha történik, akkor meg ráfogod a macskára, vagy egyéb babonás dologra.
6/8 anonim válasza:
A "nép" nagyon ügyes abban, hogy saját magát kondicionálja a nyomorúságra. Feltűnt már, hogy nincs olyan babona, aminek pozitiv eredménye van? Bármi történik amiatt meghalsz, szerencsétlen leszel, elhagy a párod, akármi, de az sosincs, hogy viszket a fejed teteje, akkor sikeres vállalkozó leszel.
7/8 anonim válasza:
Nem, de azért ha nem muszály, ne sétálgassanak előttem fekete macskák.😅
8/8 adelrockinga válasza:
Én beteg lettem tőle 1 hétre, de attól még a kedvencem maradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!