Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aludtatok már nyitott erkélyen...

Aludtatok már nyitott erkélyen/teraszon? Milyen volt? Sátorral vagy anélkül?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül panel erkélyen.

kipakoltunk a földre egy rakás plédet, vadtag paplant, aztán még, amibe betakartuk magunkat. nem kellett sátor, mert van az erkély felett tető, és ha vihar lenne, arra felébredtünk volna.

Szerettünk amúgy így kint aludni a bátyámmal együtt. De olyan is volt, amikor a kádban "kalandoztam", és ott ágyaztak meg nekem.

2023. febr. 19. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
1* igen, nyáron, nyugágyon. Nagyon meleg volt kint is akkor este, aztán elkezdett hűvösebb lenni, így bementem a szobába. Nagy csend volt, félsötétség, kissé félelmetes is.
2023. febr. 19. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ment. A nyitott tér a rá jellemző apró zajokkal bennem feszültséget kelt, nem tudok elaludni sem.
2023. febr. 19. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nyáron kint az erkélyen,még diákkoromban,mikor a Fekete tengernél voltunk táborban.Kivittük a matracokat, és a takarókat,isteni volt,a jó sós levegő,reggel meg a zenére ébredtünk,ami az árusok bódéiból szólt 😀
2023. febr. 19. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken volt olyan, hogy apám, anyám kimentek a hintaágyba aludni vagy az erkélyre ahol volt egy heverő.

Én nem csináltam ilyet, mert általában erkélyem sem volt. Albérletemben volt elég nagy erkély, viszont ott rohadt sok szúnyog volt. Inkább aludtam nyitott ablak mellett bent.

Sajnos a saját lakásom előtt buszok járnak átlagban 70-80 dB zajt generálva, így leginkább csak csukott ablaknál tudok aludni füldugóval.

2023. febr. 19. 23:03
 6/8 Darius- ***** válasza:
100%
Aludtam én az erdoben is tobbszor , jo volt.
2023. febr. 20. 01:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyaron esett mar meg erkelyen, teraszon, de meg teton is 😀 Eleg egy halozsak vagy egy pokroc is
2023. febr. 20. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Teraszon nyugágyon.
2023. febr. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!