Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néha véletlenen múlnak fontos...

Néha véletlenen múlnak fontos dolgok. Veled is volt ilyen hogy valamilyen sorsfordító dolgot a véletlennek köszönhettél? Mi volt az?

Figyelt kérdés

2023. febr. 19. 17:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm tök érdekesek, főleg annak aki kifejtette, mert tudja hogy felsorolás nem nagyon érdekes, úgy tanulságos ha pár mondatot ide pötyögnek róla.
2023. febr. 19. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Anno kiscsikó koromban felvettek egyetemre, és a ponthatárok kihirdetése után kb egy héttel elkezdtem albérletet keresni. Keserű döbbenet volt, hogy addigra már szinte elkéstem, és az igazán jó hirdetések szinte mind beteltek. Eléggé nekibúsultam, és beszéltük ks a csajommal, hogy akkor reggel akármi lesz, felülünk egy buszra és megyünk lakást nézni.

Volt egy nagyon jó hirdetés: nagyon jó helyen volt, minden paramétere megfelelő, és még az ára is jutányos. Kiemelt hirdetés volt, szinte kiszúrta az ember szemét. A csajom próbálta 3x hívni, de nem volt elérhető.

Viccből mondtam, hogy én is megpróbálom: második csengésre felvették, szabad a lakás, ráér másnap megmutatni. Az asszony nézett értetlenül, kíváncsiságból felhívta még 1x, de most az anyja telefonjáról: a hívot szám pillanatnyilag nem kapcsolható.

Másnap amikor ott voltunk a városban, újra felhívtam a tulajt, pontos időt egyeztetni. Mindent rendben megbeszéltünk, letette. A barátnőmet nem hagyta nyugodni, rápróbált újra. Nem kapcsolható.

Végül a siralmas albérletkeresős nap végén odataláltam. Fasza minden, a lakás pont ideális, a főbérlő tök jó fej, rugalmas, minden. Letettem a kauciót. Végén a nő megkérdezte, hogy adjak már valami visszajelzést: ennyire szar ajánlat ez a lakás? Álltam értetlenül, hogy ez volt a legjobb, amit látta.

Mire visszakérdezett: akkor miért lehetett az, hogy két hét alatt én voltam az EGYETLEN jelentkező?

Öt és fél évig laktam ott 3 haverommal együtt. A legfaszább egyetemi bulik, lan partik, sztorik helyszíne volt. Az egész baráti körben legenda a mai napig az a hely.

2023. febr. 19. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Egyetemi k.rva nehéz vizsgára készültem, igazi gyilkos, szórótárgy. A vizsga abból állt, hogy a tanár kiválaszttott két tételt, és azt kellett mind a 120 hallgatónak kidolgozni.

Szerencsés véletlen 1: történt valami csalás, amin behisztiztek a felügyelő tanárok. Büntetésből kitalálták, hogy nem lehet hamarabb beadni a vizsgát, mindenki végigüli a 90 percet. Mivel csak az egyik tételt tudtam, és mindkettőből volt minimumszint, én be akartam adni a lapot üresen. Mivel viszont kénytelen voltam ott maradni, ezért, hogy ne unatkozzak, leírtam, amit tudtam. Ami elég lett egy sikeres vizsgához.

Szerencsés véletlen 2: a rendszerbe az került be, hogy nem jelentem meg a vizsgán. Mivel ezért pénzbüntetés jáz, írtam reklamáló emailt - végig is ülöm a 90 percet, és még fizessek is? Kiderült, hogy a rendszer - vagy a feltöltő ember - összecserélte a rekordomat valakiével.

A nagyon durva mázli ebben az, hogy ha egy olyasvalakiével cseréli össze a vizsgámat, aki megbukott, meg sem kérdeztem volna, hiszen alapból erre számítottam. Márpedig a viszág 50-60%-a amúgy is karó volt.

2023. febr. 19. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Mivel magas vagyok, korán kerültem iskolába, és emiatt benne voltam az utolsó ingynes egyetemi évben. A tesóim annyira nem magasak.

Volt egy gyilkosság, ami 20 perccel azután történt, miután én elhagytam a helyszínt. Így is kihalgattak, tanúskodtam, de nem voltam ott amikor megölték. Ismertem mindkét felet.

Amikor a páromra ráírtam a társkeresőn. Majdnem tovább görgettem, mert volt rajta valami, ami az adott fotón egy náci szimbólumnak hatott (n az volt). Aztán mégis ráírtam, és kiderült, nem az volt, egyáltalán nem jobboldali, csak félig takarásban benéztem egy nyakláncot.

Azóta 8 éve együtt, életem szerelme.

Olyan is volt, hogy egy csomó minden nem történt meg. Szerencsére.

Sok olyan hülyeséget csináltam kamaszként, ami testileg tönkre tehetett volna (tört üveg meg rozsdás fém romos helyeken stb). Sok olyan volt, ami rokkanttá tehetett volna, de megúsztam pár horzsolással.

2024. jan. 25. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
*NEM az volt
2024. jan. 25. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!