Érezted már azt, hogy leginkább kifutnál a világból? Miért volt ez?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 01:14
1/6 anonim válasza:
Igen, totál ki voltam borulva. Nő ügy, mint az esetek 90%-ában. Ha nem lenne családom, abban az időben simán öngyilkos lettem volna, csak nem akartam önzetlen lenni. Ha nem lennének ott a szeretteim és barátaim, akkor már rég nem lennék az élők sorában.
2/6 anonim válasza:
Pontosítok, nem akartam önző lenni. Oda akartam kilyukadni, hogy nem hagynám itt a család tagjaimat.
3/6 anonim válasza:
Folyamatosan ez van, utálom e világot...
4/6 anonim válasza:
1. vagyok, valakinek nagyon nem tetszhetett a válaszom. Nem tudom, miért kellett lepontozni.
5/6 anonim válasza:
Tavaly decemberben voltam így. Kudarcok is értek magánélet terén, mellé még más miatt is stresszes volt minden, picit szerintem túl is vállaltam magam, és még sorolhatnám, sajnos.
6/6 anonim válasza:
Igen. Pl mostanában neurotikus ismerősöket sodor elém az élet a múltból. Na tőlük simán kiugrottam volna egy ablakon, ha éppen lett volna ott a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!