Az oltottak hány százaléka gondolta meg magát az idők folyamán?
"Tisztavérű oltatlan"
Csak megsúgom tiszta vérű, hogy átlag ember gyerekkorában kap vagy 20 oltást, hogy egyáltalán megérje a felnőtt kort... :D
Én mondjuk nem szaroztam ezen.
Elején megvártam, hogy kijöjjenek másokon a mellékhatások, ha vannak és annyi. Elsőre kínait kaptam, másodikra Pfizert kértem. Ha azt mondják, hogy kell emlékeztető oltás, akkor elmegyek oszt kapok.
Bele nem halt egyik ismerősöm sem. Sem Covidba, sem az oltásba.
15-ös, én a sz@r,kisérleti pfizerre gondoltam, nem a kanyaró oltásra😂. Megsúgom, az usában már pereket nyernek a pfizer ellen és az olyan munkáltatók ellen, akik kirugták az oltatlanokat.
Továbbra is maradunk tisztavérű oltatlanok😂. Nem kell aggódnunk a mellékhatások miatt, mint a szívizom gyulladás, sztrók, stb. Minket nem sikerült bepalizni.
18-as, mi a kontejó😂? Írd már le konkrétan, higy melyik részre gondolsz és már linkelem is a cikket😂, te alusapka.
Szerencsére mi tisztavérűek maradtunk és maradunk is.
Elég sokan megbánták, de már késő, előbb kellett volna gondolkodni.
Nekem nem voltak influenza szerű megbetegedéseim, nem hagytam beoltani magam, mégsem kaptam el vírust.
"Most akkor azok írjanak, akik nem adatták be, és meghaltak! Nicsak egy sem írt, akkor senki nem is halt bele a fertőzésbe. Tiszta sor, há' nem? "
Nem értem, a kérdező mit rágódik még mindig ezen a témán a huszadik kérdéskiírásban is. Voltak, akik oltás ellenére is belehaltak. Voltak, akik oltás nélkül sem mutattak tüneteket. A kettő közötti lehetőségek száma igen sok, de azok is megtörténtek.
Találj már valami másik témát, mert a vírus már uncsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!