Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kötnek belém a 45-50...

Miért kötnek belém a 45-50 korú nők ?

Figyelt kérdés
Akár hova megyek,csinálok,már a közvetlen környezetemtől meg kapom nem egyszer ,hogy látványosan vonzom az ilyen embereket pláne nőket (én is az vagyok csak 30!!) Már meg kérdezték,hogy mit csinálok ...(SEMMIT!!!) múlkór már robbant a bomba ,mert egy ilyennek vissza p...am keményen,hogy tanúljon már meg normálisan viselkedni (vad idegen,nővéremmel mentem le kutyát sétáltatni és kérdés nélkül megjegyzéseket tett ,hogy miért adok a hidegben a kutyámra kabátot ...) normális az ilyen ??? Utána röhög,fennhangon osztja az észt,nem is ismerjük. na ott robbant a bomba ,meg is húta magát ... Miért csinálják ezt velem ? N30
2023. febr. 15. 12:11
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsánat ha kicsit kusza,csak ideges vagyok
2023. febr. 15. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Te ránézésre hogyan tudod ilyen jól megállapítani az emberek korát?
2023. febr. 15. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Neked valami pszichoterápia kéne. Szexuális életed rendben van?
2023. febr. 15. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

" Már meg kérdezték,hogy mit csinálok ...(SEMMIT!!!)"

Hűha. Tőled kérdezni sem lehet? :D

2023. febr. 15. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Te beteg vagy
2023. febr. 15. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Azért én szeretlek és ha kérsz egy ölelést szólj.
2023. febr. 15. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy mit csinálsz?

És miért öltözteted a kutyádat?

N48

2023. febr. 15. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen lennék a lelki-boxzsákod, akin kitölthetnéd az indulataidat.
2023. febr. 15. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem kicsit lett kusza, hanem nagyon. Háromszor olvastam át, de még mindig csak kapizsgálom, mi lehet a probléma, pedig hidd el, nincsenek szövegértési gondjaim.

Megértem, hogy felcsesz, ha idegenek kéretlen megjegyzéseket tesznek, ez mindenkit felcsesz. Hogy miért negyvenes nők? Azért, amiért többségébe a negyvenes (vagy annál idősebb) nők állnak neki hisztizni a moziban, a gyorsétteremben, a rendes étteremben, a reptéren, mindenhol. Megvan az a mém, hogy Karen? Én sem tudom, miért jellemző a középkorú nőkre ez az attitűd, remélem, majd kutatják, de igen, van egy réteg ebben a korosztályban, ami mindent mindenkinél jobban tud, és mindig igaza van, ez nem rólad szól, ne vedd magadra, csak mosolyogj, köszönd meg az észrevételét, kícánj neki szép napot, és élvezkedj azon, ahogy agyvérzésközeli állapotba lovagolja magát ezek után.

2023. febr. 16. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó felteszi a kérdés, hogy miért középkorú nők kötözkednek.

sztem borzasztóan egyszerű a válasz: a nőknek mindig óriási trauma, ha elérik a 3. x-et, és egyre kevesebbk figyelmet kapnap a férfiaktól. Ha leérik a 4 x-et ehhez még hozzáadódhat az is, hogy érzik, hogy már kevés esélyük van egy normális munkahelyre/férjre etc.

A munkahelyeimen szinte mindig 45-50 körüli elhízott hárpiákkal volt konfliktusam, szerinted miért?:D

Am én vidéken élek, és férfi vagyok, ha nagy ritkán belém kötnek, szinte mindig 45-55 közötti férfiak. Tipikusan azok, akik dagadtak, löttyedtek, lepukkantak, és pontosan érzik, hogy sosem lesz normális munkahelyük vagy sosem fognak értelmesen kinézni, ezért marad a kötekedés.

2023. aug. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!