Mindig mostmár mindennap kiborulok mindig ugyanattól most adjam fel inkább?(ez már isten tudja mióta van valószínűleg mindig világ életemben)
Jártam már néhány pár szakembernél és köszönöm szépen soha többet nem kérek belőlük a negatív tapasztalataim miatt!!!
Leirták magukat ők is bőven dögével leszerepeltek én előttem:-(:-s
Kérdező, abban egyetértek, hogy sajnos sok szakemberrel nem mindig jut egyről kettőre az ember, újakat próbálni pedig nincs pénz sokszor..
Biztos vagyok benne, hogy van olyan családtagod, vagy barátod, ismerősöd, akivel jóban vagy, megbízol benne és ki tudod önteni neki a lelked. Esetleg segíteni is tudna neked.
TB által támogatott szakembert javaslok akkor mégis, mert te is belátod, vagy valamit tenni kéne.
Menj akár 10 különböző terapeutához, valakivel sikerül előbb-utóbb megtalálnod a közös hangot.
Olyan szakembert kellene keresned aki empatikusabb, idősebb nő aki szociális területen mondjuk karitatív szervezeteknek szokott segíteni, akkor talán kikerülöd az önelégült pszichológusokat akik csak a pénz miatt hallgatják az emberek baját!
Stabilizáld a mentális egészségedet!
De nekem ehhez már rövid az idő pénz is kellene a fenntartásomhoz a szüleim idősek öregek.
60+osok
Kellene valamilyen otthoni munka
Több mint valószínű, hogy finoman fogalmazva a kilakoltatók kifognak tessékelni az utcára mármint a szüleim halála után!
Bátyám is nagy szarban van ő sem egészséges rokonokra nem számíthatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!