Felnőttként ciki nem tudni az abct ?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nincs vele tisztában melyik betű jön melyik után ? Kicsit kiakadtam rajta …2023. febr. 10. 16:03
11/13 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, mit értünk ez alatt, tehát hogy valaki nem tudja felmondani az ábécét, vagy nem tudja megmondani, mi van előrébb, a C vagy a T, vagy nem tudja megmondani, melyik van előrébb, az S vagy a P.
12/13 anonim válasza:
VV Kriszti és VV Anita sem tudja. 😌
13/13 anonim válasza:
En sem tudom az ABC-t, kb a kozepetol mar cserelem a betuket, illetve kihagyom.
Helyesen irni tudok, sot a tipikus hibak idonkent frusztralnak (pl. egyelore helyett egyenlore, es igy tovabb).
Egyetemre jartam (termeszettudomanyos alapszak), nem gondolom hogy vegzettsegtol, vagy ertelmi kepessegtol fuggene.
Eddig is, es ezutan jol megleszek a magyar ABC hibatlan ismerete nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!