Mennyire gáz, ha tágabb családi körű szülinapi buliba felcsúszott a ruhám, és nem vettem észre?
Figyelt kérdés
Kb. 40-50 fő volt az eseményem, rajtam szűk egyberuha volt harisnyával, és nem tudom hogy, de nem észleltem hogy tánc közben picit felcsúszott, pont annyira, hogy a bugyim picit kilátszódott. Egyik barátnőm jött oda szólni, de hát akkor már késő volt ki tudja mennyi ideje bámulhatták a seggemet mások. 🙄 Emiatt nagyon kínosan éreztem magamat, mert azért voltak idősebb, konzervatívabb emberek is ott... (22/n)2023. febr. 10. 11:15
11/15 anonim válasza:
Kínosabb lehet ez az ismerőseidre nézve, - akik észrevették nyilván a kellemetlen helyzetedet és egyikben sem volt annyi együttérzés, hogy félre hívjon valamelyikük annak érdekében, hogy diszkréten rendezhesd a soraidat.
12/15 anonim válasza:
Hááát... Kérdés, milyen lánynak ismertek meg a mindennapokban. Ezek szerint ha ezzel gond van más ruházatban, egyáltalán nem biztos, hogy észreveszed.
Hogy egyszer előfordul, az belefér, de ha visszatérő, akkor igénytelennek hat. Legyen egy kilátszó alsó, vagy igénytelenül álló bármilyen ruhadarab. Ezek függvényében vélekedhettek rólad, és foglalkozhattak a jelenséggel.
Az pedig, hogy te úgy gondolod, hogy ez egyedi volt, a fentiek szerint nem lényeg...
13/15 anonim válasza:
Szép volt azóta is rólad álmodozom.
14/15 anonim válasza:
Nem kell ribinek öltözni, és nem jársz így.
15/15 anonim válasza:
A "gáz" a következő kettő:
- hogy szerinted "gáz" lehet valami
- hogy téged mindez foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!