Miért nem alszol?
Szimplán éjszakai bagoly vagyok.
Pedig ezen a héten megfogadtam, hogy korán fekszem és korán kelek, hogy szokassam magam mert jövő héttől indul az egyetem dehát nyilván semmi nem lett belőle.
Van egy rakat munkám amit meg kellene csinálni, de nagyon nincs kedvem hozzá. Reggel le kell adnom és nem lehet eltolni. Fáradt vagyok meg álmos és ezért lassan megy, ettől még jobban utálom és keresek mást amit meg kell csinálni.
Aztán kénytelen leszek elkészíteni, már nagyon késő van és végül megint csak 3-4 órát fogok aludni.
Szerintem itt a székben képes lennék elaludni, de most ettem egy fánkot és attól remélem felébredek annyira, hogy be tudjam fejezni. :)
Tegnap reggel éjszakai munkából jöttem haza.
Reggeliztem és egy "kaki-pisi-sado-mazo" után dobtam egy hátast a franciaágyon. Ma hajnali fél háromig csak arra keltem fel, hogy a szobatisztasági követelmény rendszernek sikerüljön megfelelnem.
Azért, mert a kib*szott váltott műszak annyira felforgatta abioritmusomat, hogy szinte teljesen megszűnt, és jelenleg minden "ahogy esik, úgy puffan" az életemben. Sajnos.
Ma délután két óra környékén feküdtem le hogyha minden igaz, és most, hajnali negyed négykor keltem fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!