Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találjak meg valakit,...

Hogy találjak meg valakit, akit láttam a vonaton, de sajnos semmit sem tudok róla?

Figyelt kérdés

Ma a 15:50-kor Keletiből induló S60-as vonaton volt egy nagyon szimpatikus srác, egy zöld bluetoothos hangszórója volt, de kb. ennyit tudok róla, meg a külsejét. Tudom, gáz, hogy nem mertem megszólítani, de sajnos nagyon introvertált vagyok... :( Egyetlen infóm van még, hogy Gyömrőre utazott, feltehetőleg ott él. Facebookon esélytelen megtalálni, mert városon belüli kereséshez is kell egy név...

Van bárkinek bevált taktika erre? Annyira bánt, és úgy ostorozom magam, hogy egy balfék vagyok, aki nem mer lépni...

2023. febr. 8. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Fb csoportokban is próbálj keresni hátha
2023. febr. 8. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Csak "feltehetőleg" élhet Gyömrőn, mert attól, hogy ott szállt le, az még nem 100% egyáltalán.
2023. febr. 8. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg gyomron el, lehet, hogy benne van az s60 vonat-as Facebook csoportban, próbáld meg oda kiírni.
2023. febr. 8. 18:59
 4/8 Darius- ***** válasza:
53%

Ha megint nem fogsz lépni most hagyd abba. Értelmetlen lenne a rafektetett energia.

Sajnos ez nagyon lutri kategoria, a szerencsén mulik igazabol fogod-e latni még vagy nem, holnap vagy jovo héten ugyanazon nap probalkozz , ugyanazon a vonaton, az indulni fog akkor is négykor, kérdés o ott lesz rajta vagy nem.

2023. febr. 8. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Az emlékeztben tekerd vissza a felvéltelt, de ehhez kell egy usb csatlakozó meg egy iPhone 5s

Írj provibe és adom egy 100asért

2023. febr. 9. 01:06
 6/8 A kérdező kommentje:

#1 - #3 próbálkozom az fb csoportokkal, hátha tényleg kisül belőle valami. 🙏

#2 Igen, én is így fogalmaztam.

#4 Nem, erről szó sincs. Ha az élettől kapok egy második esélyt, hogy megtalálom, vagy újra belefutok, tök mindegy, akkor már mindenképp lépni fogok. Köszönöm a tippeket.

#5 Na, az iPhone 13 Pro-m nem is elég hozzá? Hahaha. Vicces fiú vagy.

2023. febr. 9. 07:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Fb csoportok alapján sikerült megtalálni, de nem tudom, hogy érdemes volt-e a küzdelem, nagyon eltérőek a vélemények az illetőről, pedig első ránézésre nem tűnt olyannak😅
2023. febr. 10. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Na ma én is így jártam, csak én egy lánnyal, odaültem mellé, aranyos volt, szimpi.

De nem én tudom, hogy hol él, és meg is találtam egyből.

Nem tudom, hogy írjak e neki.

tegnap 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!