Volt már sértődés abból, ha visszategeztél valakit? Mi volt a történet?
Volt. Fiatalabbnak látszom a koromnál, ezért a 30-35ös korosztály általában letegez, mire persze én is tegeződök. (Alapból is jobb szeretek tegeződni mindenkivel). Aztán felvonta a szemöldökét a tag:
- Idősebbet illene megkérdezni arról hogy tegezheti e a másikat...
- Én nem így gondolom, de gondoltam nem fogok fennakadni egy ilyen apróságon, tegezz bátran továbbra is.
Én akkor szoktam meghökkenni, amikor bemegyek egy üzletbe és a pult mögül egy olyan korú ember "sziáz le", aki szó szerint (!) az unokám lehetne!
Elhiszem, hogy jóval fiatalabbnak nézek ki, mint 55 év, de azért ki szoktam merevedni...
Bunkóság vagy sem, magázódva szoktam visszaköszönni!
Sok helyen már az is meglep, hogy egyáltalán köszönnek nekem, amikor belépek az üzletbe, - a nem köszönés akkor különösen bántó számomra, ha nem nagy a bolt és belépéskor előre, illedelmesen, érthetően köszönök!
7
Én ilyenkor azért megeresztek egy tetszikezést a "bácsinak". Attól, hogy főorvos, meg idős, még viselkedni tudni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!