Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen lehet úgy élni, hogy...

Milyen lehet úgy élni, hogy kizárólag munkába jár valaki?

Figyelt kérdés
Szó szerint értve, tehát kizárólag munkavégzés céljából hagyja el a házat. Sem vásárolni nem megy, sem máshova munkán kívül. hétvégén, vagy mikor nem dolgozik, ki sem jön a házból.
2023. febr. 4. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta így élek ritka kivételekkel. Ritkán előfordul, hogy nem munkából jövet vásárolok be, hanem külön elmegyek valami boltba hétvégén. Hozzá lehet szokni, főleg, ha annyira csóró az ember, hogy nem telik neki többre az alapszintű létfenntartásnál.
2023. febr. 4. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. De például el lehet menni sétálni hétvégén, az nem kerül pénzbe.
2023. febr. 4. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem, mindenki úgy élje az életét, ahogy akarja, tudja,. Én mondjuk ettől kapok hányingert, mikor mások foglalkozbak azzal hogyan élik az emberek az életüket. Én is bzárkozott ember vagyok. Jó ha megtehetem, akkor egy ropke város nézés, vásárlás belefér. De van, hogy a kertemnől, portámról kisem mozdulok.
2023. febr. 4. 17:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Felőlem éljen úgy, ahogy akar. Csak nem értem, mert nekem mindig van valami dolgom, ahova menni kell. És nem értem, hogy lehet úgy megélni, hogy bevásárolni sem jár el valaki. Mit eszik, akkor csak munkában étkezik? Tök furcsa. Én is imádok itthon lenni, de mondjuk egy nap itthonlét után már vágyok ki kicsit a szabadba. Az más, amit te írsz, hogy van kerted, és ott jól elvagy. De akinek kertje sincs, csak bent kuksol?
2023. febr. 4. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
3# vagyok Figyelj, vannak emberek akik netről vásárolnak, vannak akik neten fizetik be a havi számlakat. Nincs igényük társaságra, sem a természtbeni kikapcsolodásra. Van ai betegség miatt nem bír/vagy mer kimozdulni. Jo magam is voltam pánik szindrómás, egyedül küzdöttem meg vele. Pokol volt, az utazás. De élvezni kezdtem. De van aki nem tud megkuzdeni vele. Táhet ezeregy oka lehet miért vannak így el a négy fal mögött. Ez olyan aki nyílt utcán iszik, lövi magát, aztán beleköt mindenkibe. Fenét nem csinalja ezt otthon pl? Tudja fene.
2023. febr. 4. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk van kertünk, de akkor is bent kuksolunk. Semmit nem lehet megtermelni értelmes mennyiségben ebben a max 500 nm2en. Idő-energia ráfordítással jobban járók, ha bent maradok él túlórázom.

Boltba mindenki jár (kivétel azok akiket kiszolgálnak), mert a kaja nem a hűtőben terem.

Amúgy meg nagyon jó, simán el tudnám viselni, hogy itthonról dolgozzak és ki se kelljen tenni a lábamat csak akkor ha én akarom.

2023. febr. 4. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Szar. 2 évig voltam így, inkább elkezdtem mellette egy képzést, mert egy monoton üres szar volt az egész. Pedig szeretem a munkám
2023. febr. 4. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok én is. SOkat gondolkodom azon, hogy jó lenne végre valaki mellém, de azon nyomban eel is vetem az ötletet, mert nem akarom, hogy az a leendő átkozza a napot, hogy megsimert... (F)
2023. febr. 4. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!