Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ezen az oldalon ha...

Miért van ezen az oldalon ha valaki ismerkedős kérdést ír ki, ráírok aztán nem is válaszol?

Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Mert valszeg hamar kap egy figyelmeztetést, hogy ez nem ismerkedős oldal, aztán onnantól már inkább elmegy tőle a kedve.
2023. febr. 3. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:

1es, van az oldalnak ismerkedős kategóriája. Igaz, a kérdező nem egyértleműsítette, hogy ott volt ez az ismerkedős kérdés, de bízzunk benne, hogy igen.

Éshát.... vagy nem tetszett neki amit írtál. Vagy csak annyit írtál, hgoy "szia mizu" és ez egy 0, erre nincs igény végigzongorázni....

vagy többet írtál, de mivel nem vagoyk gondolatolvasó, ezt nem tudhatom:D

2023. febr. 3. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer írtam ki ilyet 22 éves lányként, és rengeteg üzit kaptam. Sajnos egy része olyan stílusú volt, ami elvette a kedvem.
2023. febr. 3. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
3as, jaj, most mi a gond, talán nem szereted random férfiak pélóját nézegetni?:DD
2023. febr. 3. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Fura ez... Tettem fel ismerkedős kérdést. Érkezett is válasz hogy írjak, írtam nekik (normális üzenetet) de már választ nem kaptam rá. Már gőzöm sincs mit várnak el ismerkedéskor...
2023. febr. 3. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Pocsék a helyesírásod vagy nincs benne ingyen szex azonnal:DDD
2023. febr. 3. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert nem köteles mindenkinek válaszolni.
2023. febr. 3. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!