Van valami jó tanulási módszeretek? Amitől sok anyagot rövidebb idő alatt lehet megtanulni?
Ami nekem beválik, az nem biztos hogy neked is működik.
Kísérletezz, ne csak módszerekkel, hanem játssz a napszakokkal is, tanulás közben fogyasztott ételekkel (sós, édes stb)
Menni fog az, hajrá.
Én eleve figyelek órán, és szerencsére így nagyjából megragadnak a dolgok. Én úgy szoktam kiemelni a szöveget, hogy elolvasom az egészet, a vázlat alapján kihúzom a lényeget és azt tanulom.
Telefont mindenképp némitsd le előtte.
Ne sorkiemelozz akkor hanem huzd alá tollal.
En anno ugy vágtam be konyveket hogy hangosan tanultam. Olvasod a lényeget csak es visszamondod.
Neha ugy csinaltam mintha tanar lennék a maciknak magyaráztam toluk kerdeztem es a macinak kellett visszamondani(azaz nekem fejből konyv nelkul)
Amit lehetett tablara (az ajtonkra lehetett kretaval irni mert matt es jol törölheto félbevagott almával)
Meg dominok hatara irtam a temaköröket es huzgáltam mint valami erettsegin a tételeket, hogy ne csak sorrendbe legyen minden bemagolva, hanem ha a 30.oldalt kerdezik azt is tudjam.
Egy gazdasági könyvet bevagtam ugy hogy este 8 tól éjfélre végeztem, érettségi szintü agyvizsgánk volt belole(3 ora hosszas)en megírtam a vizsgán sacc 15 lerc alatt. Helyben javitották azt nekem ki: "5-ös, mehet".
De ezt csak vizsgákra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!