2/12 anonim válasza:
Olcsóbb az internet azzal együtt.
3/12 anonim válasza:
Mert szoktam nézni focit és pár sport eseményt és azt nem igazán tudom megtenni streamingen vagy ha igen, akkor is gyenge minőségben.
4/12 anonim válasza:
Mert néha nézek tévét. Nem szeretek kisebb képernyőn filmezni.
6/12 anonim válasza:
Csomagban adták az internethez. Vezetékes telefonra is van előfizetés ebben a csomagban, pedig készülékem sincs. Tévém legalább van :D
7/12 anonim válasza:
Mert jó, ha van. Sportot szoktam nézni, a gyerekek mesét, az asszony meg délelőtt a nyomozós vagy kórházas sorozatot, amit épp elkap, ha itthon van.
A készülék amúgy is kell, a letöltött filmeket azon szoktuk nézni. A nagy képernyő sokszor jobb, mint a tablet, vagy telefon.
És valóban, a csomagban sokkal olcsóbb volt az előfizetés.
8/12 anonim válasza:
Amit a kettes ír. Plusz nagy ritkán sporteseményeket (foci VB, Forma-1, olimpia, úszó VB) nézek rajta. Más nem érdekel.
9/12 anonim válasza:
Még vannak ilyenek?????? OMG... Na ezért kiabál néhány a gyerekével.
10/12 anonim válasza:
5500 a Telekomnál az internet. Nekem csak az kell. Engem is próbáltak behúzni, hogy de ha 3 féle szolgáltatás is van náluk, akkor mennyire kedvezményes minden, de nem igaz. Bármit is veszel hozzá, 5500Ft-nál több lesz, pedig nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!