Csak engem visel meg egyre jobban a magyarországi éghajlat?
18-as
Minek lennék kint vizes ruhaban télen??
És igen, a magyarországi telek nagyon lazák. Őszi kabátom van évek óta és simán elvagyok benne.
Nem is tudom, pl mert megázik az ember a konstans esőben..?
Magyarországon lassan mi NEM visel meg?
😶
Nem csak téged.
Az aszály is kegyetlen itt.
22
Viselj kapucnit/sapkat és legyen nálad esernyő?
És ne papucsban menj ki?
Voltál már kint esőben amúgy? Szélben hajadra kenheted az esernyőt. Amúgy én pl esőben gumicsizmát és esőkabátot hordok de még így se tudok száraz maradni…
26
Akkor valamit te csinálsz rosszul.
Ez nyilvánvaló. Hiszen az lehetetlen hogy a szél fújja az esőt, az autósok felverjék és eleve nyirkos legyen a levegő.
Komolyan soha nem voltál még kint esőben, vagy mi????
De voltam, ezerszer.
Éppen ezért mondom, hogy valamit te csinálsz rosszul, mert én mindig megúszom szárazon:D
Akkor milyen öltözéket és előrejelzést használsz? (Mert van hogy reggel még azt írja az előrejelzés hogy 0 eső, de napközben elkezd szakadni. Nyilván esernyőt mindig cipelek magamnál, de az esőkabát, gumicsizma nem olyan kényelmes hogy az év minden napján abban induljak el otthonról, a táskáim közül se mind vízálló…
Jó lenne 1000% biztosra tudni nekem is hogy fog-e esni, és ha igen akkor olyan öltözet ami semmi vizet nem enged be sehol.
Hogy csinálod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!